Brez deodoranta? Brez panike!
Utrip mesta · zdravje & lepota

Marsikatero žensko zagrabi panika, ko v službi ali na poti ugotovi, da je med jutranjim ritualom pozabila pod pazduho nanesti dezodorant. A to je najslabše, kar lahko storite, če zjutraj pod pazduho pozabite nanesti dezodorant. Kajti s tem, ko vas zagrabi panika, se začnete potiti, in pot prinaša smrad. Tega pa navadno odganjamo z dezodoranti. Kako resnične so tovrstne težave žensk, si lahko ogledate v komičnem posnetku, preprosto rešitev za takšne primere pa vam zaupamo v nadaljevanju.

Kaj storiti, če zjutraj pod pazduho pozabite nanesti dezodorant? Tiščati roke skupaj in se držati proč od ljudi? Ne. Rešitev najdete v razkužilu za roke, ki ga najdete v že domala vsakem javnem toaletnem prostoru, najde pa se tudi v marsikateri ženski torbici. Če ga še ni v vaši, pa bo po tem, ko boste spoznali, da vas lahko reši tako nerodne situacije, kot je smrdeča pazduha.

PREBERITE ŠE: Kako na enostaven način prenehati kaditi?

In kako uporabiti razkužilo za roke kot dezodorant? Za velikost zrna ga nanesite na vsako dlan in nežno nanesite pod pazduho ter počakajte, da se posuši.

In zakaj deluje? Ker vsebuje alkohol, ki ne samo uničuje bakterije, temveč tudi pospeši izhlapevanje znoja.

maxresdefault (16) Nagradna igra: poročni make up priznane slovenske vizažistke Ane Lazovski Čokolada kot zdravilo proti kašlju Čokolada kot zdravilo proti kašlju in bolečemu grlu! smoking-cigarette-movies-tobacco-pulp-fiction Kako na enostaven način prenehati kaditi ? Idealna moška postava Kako se je popolno moško telo spreminjalo v zadnjem stoletju in pol ·