shutterstock_101311558
V zraku · odnosi

Prva ljubezen ti je pustila razočaranje, strahove, a tudi različna spoznanja, iz katerih si se marsikaj naučila. Zdaj veš, da ljubezen ni večna, da ljubezni umirajo in se rojevajo.

Počutiš se srečna, ker si se bala, da se ne boš nikoli več zaljubila.

Zdaj imaš odprte oči. Veš, kaj lahko pričakuješ, nisi več naivna. Zavedaš se tveganj, ki jih bo prineslo novo razmerje. Veš, kako boleče je bilo, ko si imela zlomljeno srce, in kako dolgo je trajalo, da si ga zacelila. Izgubila si vero v ljubezen, in oseba, ki ji boš spet zaupala in jo ljubila, bo morala biti vredna tveganja.

Ko si se prvič zaljubila, si mislila, da se nikoli ne boš počutila bolje, da sta bila ena in edina in da ti nikoli ne bo treba več iskati koga drugega, ker je bil on popoln. Zdaj veš, vajina pot se je končala in življenje gre naprej.

Veš, da nobena ljubezen ni popolna, saj tudi noben človek ni popoln. Včasih so ljudje drugačni, kakor si misliš, da so, ampak naredila si vse, kar si znala, da bi ga lahko ljubila. Zate je ljubezen to, da se nekomu predaš v celoti brez fige v žepu.

Veš, da je ljubezen večja od minljivih občutkov.

Med prepiri ostaneš mirna, ne zanima te več zmaga, ampak reševanje težav in zagotavljanje dejstva, da bodo zaradi tega stvari med vama delovale bolje in da se bosta naslednjič odzvala drugače.

Zavedaš se, da ob sebi potrebuješ nekoga, ki ga boš še vedno ljubila, ko bodo hormoni in metuljčki odšli, in da se boš pripravljena zanj potruditi, mu dati sebe in ga neskončno ljubiti.

Ne deliš več osebnih stvari po družbenih omrežjih, ni se ti treba dokazovati drugim. Ljubezen je le tvoja, je v tebi.

Zavedaš se, da nisi popolna, a se trudiš, da bi se izboljšala.

Zdaj se zaljubiš počasneje in bolj premišljeno. Ne hitiš v razmerje s komerkoli. Želiš ljubiti pravo osebo.

Rada si v objemu doma, ne želiš se razkazovati, ampak le uživati in živeti ljubezen z njim.

Si z nekom, ki dodaja vrednost tvojemu življenju, z nekom, ki je zrel in ti ponuja veliko več kakor le enkratno zabavo.

Zavedaš se, zakaj so se določene slabe stvari zgodile.

Prva ljubezen te je sesula, a hvaležna si za to ljubezen, saj kakorkoli je bila ta izkušnja boleča, si zdaj ob boljši osebi. Zrasla si, da lahko ljubiš njega in sebe, in to na pravi način!


jeremy-banks-Z9q18W0cZBs-unsplash 19 “dolgočasnih” trenutkov v razmerjih, ki pa pravzaprav kažejo, da je vajina ljubezen še vedno močna! jennifer-lopez-jane-fonda-monster-in-law-1556817668 Tast in tašča iz pekla: 7 znakov, da sta strupeni osebnosti timothy-barlin-DsD0FSQMOgI-unsplash Ne dovolite, da hodijo po vas: 9 načinov, kako se postaviti zase v vsaki situaciji azamat-zhanisov-njOqCnxRuyQ-unsplash Tako se zaljubi močna ženska! ·