Kaj te najbolj straši v življenju glede na tvoje astrološko znamenje?
V zraku · buzz buzz

Strah je osnovno čustvo, ki nam omogoča, da se aktiviramo ter pobegnemo pred potencialnimi nevarnostmi. Medtem ko se določenih stvari bojimo skoraj vsi ljudje, pa se nekateri objekti strahu zelo razlikujejo od osebe do osebe. Preberi si, česa te je najbolj strah v življenju glede na tvoje astrološko znamenje.

Česa te je najbolj strah v življenju glede na tvoje astrološko znamenje:

Oven – neuspeh

Ovni želijo ostati na vrhu piramide moči, denarja, slave in uspeha. V svojem življenju se najbolj bojijo  neuspeha na katerem izmed naštetih področij. Trdo delajo, da bi dosegli tisto, po čemer hrepenijo, in le stežka sprejmejo izgube.

Bik – izstop iz območja udobja

Biki želijo doseči svoje sanje, ne da bi izstopili iz svojega območja udobja. Radi imajo stabilnost in so zelo navezani na varnost vsakdanje rutine. Čeprav to za bike velikokrat deluje, pa jih življenje tu in tam vseeno prisili, da spremenijo status quo.

Dvojček – osamljenost

Dvojčki se od vsega najbolj bojijo resnične in popolne osamljenosti. Strah jih je, da jih bodo nekega dne zapustili vsi, ki jih imajo radi.

PREBERITE ŠE: Kako dobro oprati perilo, da ne izgubi na kakovosti?

Rak – izguba ljubljene osebe

Raki težko prebolijo izgubo ljubljene osebe. Ko se to zgodi, se potopijo v dolgo obdobje težkega in napornega žalovanja.

Lev – da je pozabljen

Ponosni in tudi pogumni levi se od vsega najbolj bojijo tega, da bi jih njim pomembni ljudje pozabili. Radi so v središču pozornosti in ne prenesejo občutka, da niso protagonisti v svojem življenju.

Devica – občutek neuporabnosti

Najgloblji strah devic je, da bi se počutile neuporabne. Rade počnejo tisto, v čemer so dobre, ter pomagajo drugim. Iz tega črpajo smisel in energijo.

Tehtnica – osovraženost

Nežne in ljubeče tehtnice se na smrt bojijo, da bi jih drugi sovražili. Rade skrbijo za svoje bližnje, in ko pride do konflikta, se hitro ustrašijo, da jih drugi ne bi več imeli radi. Na vso moč se trudijo, da bi vsem ugajale.

Škorpijon – izdaja

Strastni škorpijoni se tresejo pred tem, da bi jih kdo izdal. V odnosu so predani, skrbni in ljubeči – in to pričakujejo tudi v zameno. Sprava so nezaupljivi, ko pa se z določeno osebo zbližajo, jemljejo ta odnos z vso resnostjo.

Strelec – občutek izgubljenosti

Strelci so strastni popotniki. Ljubijo potovanja, in čeprav jim občutek, da potujejo v neznano, ne predstavlja težav, pa jih je neskončno strah, da bi se počutili izgubljene tako na potovanjih kot v življenju.

Kozorog – osramočenost

Nežni in občutljivi kozorogi ne prenesejo, če se počutijo osramočene – še posebej ne v javnosti. Zanje je najboljše, da se takšnim situacijam izogibajo.

Vodnar – izguba svobode

Vodnarji so svobodne duše, zato se zelo bojijo, da bi kdaj izgubili svojo svobodo in individualnost.

Riba – trpljenje

Srčne in nežne ribe se bojijo trpljenja. Še težje pa prenašajo, če trpijo njihovi bližnji.


sign-language-insults-cut-4-5a3b684a1424a__880 Kako preklinjati v znakovnem jeziku? shutterstock_363690710 Nostradamus za leto 2018 napoveduje strašljive stvari Najboljši GoPro posnetki 2017 Najboljši posnetki GoPro 2017 shutterstock_665014117 Nova funkcija na Facebooku ti bo dovolila, da si ‘oddahneš’ od bivše/-ga · ·