young-couple-embrace_925x
V zraku · odnosi

Telesna govorica zajema precej velik odstotek naše vsakodnevne komunikacije. Pomembno je tudi dejstvo, da s telesno govorico komuniciramo na veliko bolj nezavedni ravni kot prek verbalnih sporočil. Če smo pozorni, lahko prek telesne govorice izvemo veliko o počutju, namenih in naravnanosti našega sogovornika. Kaj pa lahko telesna govorica pove o vašem romantičnem odnosu? Odgovor na to boste našli v članku.

Neverbalna sporočila v veliki meri krojijo naše odnose. Kaj lahko telesna govorica pove o vašem romantičnem odnosu?

Fizična oddaljenost

Kakšna je oddaljenost med vama, ko se pogovarjata v prostoru, kjer lahko to oddaljenost poljubno prilagajata glede na lastno počutje, pove veliko o tem, kako intimna sta si telesno in čustveno. Če sta pri pogovoru pogosto oddaljena več kot pol metra (ko vama prostor dopušča, da sta bližje), preverita, ali sta morda tudi čustveno nekoliko oddaljena.

Harmoničnost hitrosti hoje

Ali je hitrost vajine hoje v vsakdanu, ko se vama nikamor ne mudi, usklajena, nakazuje na ravnotežje in harmonijo v odnosu.

Prekrižane roke

Prekrižane roke ali noge nakazujejo na to, da se ta oseba ne počuti udobno v dani situaciji ter se želi zavarovati. Seveda pa včasih to pomeni le, da je utrujena in ji takšna poza prija.

PREBERITE ŠE: Ljudje, ki so rojeni v tem astrološkem znamenju, se imajo najbolje, ko so samski

Polaganje roke na vrat

S telesnimi gibi se velikokrat nezavedno poskušamo pomiriti v stresnih situacijah. Ko se počutimo nelagodno in pod pritiskom, si pogosto položimo roko na vrat.

Prijateljsko trepljanje po hrbtu

Prijateljsko trepljanje po hrbtu je znak podpore in ponosa. Vendar je bolj značilno za prijateljske kot za partnerske odnose.

shutterstock_560410630 Ljubezenski nasvet Baracka Obame: 3 vprašanja, ki jih moraš zastaviti, preden se poročiš maxresdefault (2) Bivša se za 24 ur prikleneta drug na drugega z lisicami. Kaj se zgodi? Drugačne stvari, ki jih ženske imajo rade na moških Drugačne stvari, ki jih ženske imajo rade na moških Tako pripraviš osebo, ki ti je všeč, da se zelo, zelo zaljubi vate Tako pripraviš osebo, ki ti je všeč, da se zelo, zelo zaljubi vate · · · · ·