V zraku · buzz buzz

Način, kako poljubljamo svojega partnerja, o nas očitno pove ogromno. Strokovnjakinja za poljubljanje Sheril Kirshenbaum je definirala različne vrste poljubov in njihov pomen. Hitro preveri, kaj tvoj način poljubljanja pove o tebi in o tvojem razmerju.

V knjigi The Science of Kissing: What Out Lips Are Telling Us je Sheril Kirshenbaum opisala najbolj priljubljene stile poljubljanja in za vsakega določila, kaj pomeni za nas in za naše razmerje.

Poljubček

Je verjetno najbolj priljubljena oblika poljubljanja takoj na začetku novega razmerja. Če med vama preskakujejo iskrice, potem bo takšen poljubček vodil do drugačnih vrst poljubov. Razburljivo, kajne? Če ste v dolgoročnem razmerju, lahko poljubček deluje tudi kot zagotovilo ali pa uteha.

Poljub na lice

Poljub na lice je znak naklonjenosti in vljudnosti in pove, da nam je nekdo všeč. To še ne pomeni, da se v osebi ne skrivajo romantična čustva. Je pa poljub nedvomno znak pravega prijateljstva.

‘Pocukrani’ poljubi

Vsi jih poznamo. So strastni in kažejo na to, kakšno bo po vsej verjetnosti naše razmerje. Sheril pravi, da je to poljubljanje najbolj pri srcu prav moškim.

PREBERITE ŠE: Tako so se poljubljali v 40. – starinski priročnik o pravilnem poljubljanju

Poljubljanje po francosko

Gre za izjemno strastno poljubljanje, pri katerem raziskujemo in ‘tipamo’ drugo osebo ter se ji s tem vedno bolj približujemo.

Poljubi z grizljanjem

Igrivi in nežni ugrizi pomenijo, da je naše spolno življenje zdravo in zabavno.

Poljub z zaprtimi usti

Če ste v svežem odnosu, je to lahko znak, da se v bližini partnerja še ne počutimo najbolj sproščeno. V primeru, da do takšnih poljubov prihaja v dolgoročnem razmerju, je to znak, da so med vama ‘čustveni zidovi’.

Michael Delligatti - oče hamburgerja Big Mac Umrl je Michael Delligatti, mož, ki se je domislil hamburgerja Big Mac Gorivo iz odpadnih pnevmatik Revolucionarno gorivo iz odpadnih pnevmatik, ki bo svet rešilo na tone odpadkov Končno legitimen razlog, da smo lahko leni! Zvezdniki v mladih letih. Redke fotografije zvezdnikov v mlajših letih, ki jih še niste videli · · · ·