Božična okrasitev
V zraku · buzz buzz

Ljubitelji božiča ste najbrž navdušeni nad časom, ko na radijskih postajah vrtijo božične pesmi in lahko vsak dan doma poslušate vaše najljubše božične albume. Katere božične pesmi so vaše najljubše – ste bolj umirjeni in je ”Sveta noč” vaša najljubša pesem ali bolj živahni in vas navdušuje ”Jingle Bells”? Pesem pove veliko tudi o vašem načinu okrasitve doma.

Poglejte, kaj vaša priljubljena božična pesem pove o vašem načinu okrasitve doma:

Jingle Bells

Radi imate klasični božični stil, ki pa je nekoliko duhovito obarvan. Všeč vam je elegantna božična okrasitev in prisegate na vesele, svetle barve. Vaši priljubljeni okraski so obarvani z otroškimi, nagajivimi motivi. Vaš božični čas je poln smeha in igrivosti.

I’m Dreaming of a White Christmas

Za vas je božič čas miru, zato so vam všeč čim bolj umirjeni toni. Pri okraševanju se držite načela: manj je več. V vašem domu prevladujejo svetle barve, okraski so v enotnih tonih, ker ne potrebujete blišča, da pričarate pristno božično vzdušje.

PREBERITE ŠE: Kreativne ideje, kako za božič okrasiti dom

Silent Night

Eleganten, umirjen in klasičen slog vas prepriča, saj so za vas prazniki čas miru in tišine. Vaše božično drevo je odeto v bele barve, da doma pričarate občutek snežne miline. Miza je v času praznikov skrbno pripravljena: iz omare vzamete jedilni pribor, krožnike in kozarce za posebne priložnosti.

Have yourself a Merry Little Christmas

Vaš dom je prava božična oaza, kjer se srečujejo toplina, z ljubeznijo okrašeno božično drevo in darila, ki so običajno narejena doma. Nič pretirano razkošnega, saj vam božič predstavlja čas, ko je čar v drobnih, nežnih malenkostih.

Let it snow

Nič presenetljivega ni, da obožujete sneg. Kadar ni snega, za vas ni pravega božičnega vzdušja, zato pri okrasitvi uporabljate umetni sneg. Vaši okraski so zagotovo v obliki snežakov, snežink in drsalk.

Qlandia Dežela nakupov Qlandia ima popolna darila za tvoje najbližje Durex emoji kondom Durex: Prihaja emoji v podobi kondoma? Pretty girl makes self-portrait on the smartphone in the city ov Kako sami ustvarimo profesionalni avtoportret? Otroci in starši Katere starševske navade so otrokom najpomembnejše?