Burger King – Whopper Exchange
V zraku · buzz buzz

Za božič se ljudje radi obdarujemo. Če bližnjim ne namignemo, česa si želimo, je velika verjetnost, da v dar dobimo nekaj, česar ne potrebujemo. Da se izognete nerodni situaciji in prosite za račun, veriga hitre prehrane Burger King ponuja elegantnejšo rešitev. Svoje nezaželeno božično darilo lahko zamenjate za njihov znameniti hamburger Whooper, burgerkingov Big Mac.

26. decembra 2016 bo v izbranih restavracijah s hitro prehrano Burger King denarna valuta tudi darilo. Gostje bodo lahko namreč svoje nezaželeno božično darilo zamenjali za znameniti hamburger Whooper. Če torej ne veste, kaj bi s svojim darilo, je to odličen način, da ga vnovčite. Če se bojite, da vas bo pekla vest, ker se boste odpovedali groznemu šalu, ki vam ga je podarila babica, nikar, saj bo Burger King vsa prejeta darila, ki jih bo zamenjal za svoje sočne hamburgerje (pogoj je, da so nerabljena in ”normalna”), podaril v dobrodelne namene.

PREBERITE ŠE: Umrl je Michael Delligatti, mož, ki se je domislil hamburgerja Big Mac

Žal slovenski Burger King tovrstne blagovne menjava ne bo prakticiral (izkoristile jo bodo lahko le stranke v Londonu, Miamiju in Braziliji), ste pa lahko vseeno del pobude, in sicer tako, da poskušate biti med prvimi stotimi, ki prek Twitterja ali Instagrama 26. decembra objavi fotografijo nezaželenega darila s pripisom #WhopperExchange. Če vam uspe, vas čaka darilni bon, ki ga lahko vnovčite v ljubljanskem Cityparku, kjer se nahaja naš edini Burger King.

Ste vedeli, da so nezaželena darila v Ameriki velik posel. Samo z vračanjem daril se namreč tam letno obrne več deset milijard ameriških dolarjev.

Galerija: Burger King – Whopper Exchange:

Burger King s pobudo Whopper ExchangeOdpri galerijo

čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje harryja potterja Čudoviti minimalistični tatuji za ljubitelje Harryja Potterja funny-snowmen-play-in-the-snow-hd-white-winter-wallpaper-2880x1800 Genialni snežaki, ki jih letošnjo zimo moraš narediti Temu se moški ne morejo upreti: ključne lastnosti privlačnih žensk Temu se moški ne morejo upreti: ključne lastnosti privlačnih žensk Letenje z dronom. Letenje z dronom – kaj ti bodo severni jeleni, če imaš dron? · · · ·