Zvezdniki kot ženske
V zraku · buzz buzz

Ste se kdaj vprašali, kako bi bili zvezdniki videti, če bi bili ženske? Zaradi Photoshopa in spletne strani Worth 1000 se vam o tem ni treba spraševati nikoli več! Vas zanima, kakšen bi bil Leonardo DiCaprio kot ženska? Kaj pa Bruce Willis, Barack Obama, Robert De Niro, Nicolas Cage in Robert Pattinson? Vse to in še več izveste v nadaljevanju.

Kako bi bili zvezdniki videti, če bi bili ženske? S pojavom grafičnih programov, predvsem pa slavo Photoshopa, naša domišljija ne živi več zgolj v naši glavi ali na papirju v obliki besed, z nekaj grafičnega znanja lahko namreč oživi kot še nikoli prej.

PREBERITE ŠE: Dekleta prvič vidijo svojo najboljšo prijateljico golo. Reakcija?

V še enem ”kaj če” scenariju smo naleteli na serijo fotografij zvezdnikov, če bi bili ti ženske. Te so rezultat tekmovanja na temo digitalne ”zamenjave spola” zvezdnikov, ki ga je razpisala spletna stran Worth 1000. In rezultat? Portreti, smešni za umreti, čeprav bi bili nekateri zvezdniki prav lahko tudi privlačne zvezdnice. Se strinjate?

Leonarda Di Caprio in Elija WoodOdpri galerijo
Naravno ozadje kot barva za silhuete Papirnate silhuete živali v katere se boš zaljubil PicMonkey Collage Najvplivnejši ljudje na svetu, ko so bili še mladi in polni upanja maxresdefault (1) Dekleta prvič vidijo svojo najboljšo prijateljico golo. Reakcija? shemazing1.net Čudežna tabletka za telovadbo te odreši miganja