Poltovornjak Lotus Elise
Utrip mesta · mobilno

Priljubljenost poltovornjakov je v porastu, saj gre vendarle za vsestransko orodje z ogromno prostora. A vseeno noben “pick-up” ne ponuja tistega maksimalnega udobja in luksuza.

A kaj bi se zgodilo, če bi v uspešni recept dodali še malo luksuzne začimbice? Oblikovalci so si dali duška, seveda s Photoshopom, a nikoli se ne ve, morda v prihodnje prav kmalu na cesti opazimo kake poltovornjake znamke Bentley, Rolls-Royce ali Lamborghini. Tako bi dobili kombinacijo najimenitnejše notranjosti z najboljšim oblazinjenjem in oblico prtljažnega prostora, namesto male odprtine, ki komaj zadostuje za sendvič in ledeni čaj. Luksuznega pick-upa je že mogoče občudovati pri znamki Mercedes-Benz, za ostale pa bo prihodnost pokazala, ali si upajo narediti ta drzen korak.

Galerija slik: Luksuzni poltovornjaki

Poltovornjak Bentley Mulsanne Odpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover BMW 6 Gran Turismo: imenitnež za dolge proge Kia-Stonic-2018-1280-01 Nova Kia Stonic: presunljivi mali SUV F50e (Smart 01) S-BIKES: električno kolo za vsakogar uberboat-1 UberBoat Hrvaška: z gliserjem od otoka do otoka · · · · · · · · ·