Kako hitro olupiti česen?
Utrip mesta · kulinarika

Veste, kako česen olupiti najlažje? Predstavljamo vam hiter in preprost način, kako olupiti česen, ne da bi se njegov vonj med lupljenjem zažrl v vaše prste. S tem trikom boste ta naravni antibiotik olupili v manj kot 10 sekundah!

Poznate način, kako česen olupiti najlažje in najhitreje? Verjetno se tudi vi vsakič znova mučite z dolgotrajnim lupljenjem, da o vonju, ki se zažre v prste, sploh ne govorimo. K sreči obstaja enostaven trik, bližnjica, za katero bi si želeli, da bi jo poznali že prej.

PREBERITE ŠE: Kako krompir olupimo najhitreje?

Česen najlažje olupite, če uporabite kozarec za shranjevanje ali pa posodo s pokrovom. Tako boste glavo česna olupili v manj kot 10 sekundah!

Kako česen najlažje olupiti:

Kako česen najlažje olupiti (še drugi način):

Kako česen olupiti z mikrovalovno pečico:

Kako se znebiti neprijetnega vonj česna po jedi?

Neprijetnega vonja česna po jedi se znebite tako, da v istem obroku uživate svež peteršilj, jabolka, baziliko, sveže liste mete ali špinačo oz. pijete zeleni čaj ali mleko.


Zlat krof posut z zlatimi lističi Krof iz zlata, posut s 24-karatnimi zlatimi lističi Kameleonska torta, ki spreminja barvo. Torta, ki spreminja barvo! Premium čili omaka Chilli Čar Čili Čar Premium: omaka iz čilijev, pridelanih v Sloveniji Kuharska oddaja The Bear-Naked Chef z golim kuharjem, Adrianom De Berardinisom. The Bear-Naked Chef: kuharska oddaja z golim chefom! ·