Halloween in Lambertville
V zraku · buzz buzz

Vsi vemo, da je Halloween ali po naše noč čarovnic pomemben praznik za Američane, ki se takrat radi našemijo ter hodijo po ulicah in zabavah odeti v zanimive kostume. A številni izmed njih se ne ustavijo samo pri šemljenju sebe, ampak mimogrede okrasijo tudi svoje hiše!

Si kdaj okrasil hišo za noč čarovnic? Američani velikokrat radi pretiravajo, in to je še kako očitno za noč čarovnic oziroma po njihovo za Halloween – takrat se namreč lahko oblečejo v najbizarnejše kostume in hodijo po ulicah ter na številne zabave. Veliko pa se jih poleg rezljanja buč in izbiranja kostumov za popolno šemo domisli še, kako bodo okrasili svojo hišo – in nekateri gredo res v podrobnosti!

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic: so to najbolj ljubki kostumi za Halloween?

Poglejte si izbor fotografij najbizarneje okrašenih hiš za Halloween!

Strašljive Halloween hišeOdpri galerijo
Kako zaključiti delovni dan Tako končaš delovni dan, da boš pripravljen na naslednjega Sedenje Vse, kar veste o sedenju, je verjetno napačno! Smešno, a nespoštljivo poziranje s kipi 35 turistov, ki so okoli kipov pozabili, kako se vesti AP_sex_tape_movie_review_jef_140718_16x9_992 Seksualni post: Bi se morali postiti tudi pri seksu? · · ·