PicMonkey Collage2
Utrip mesta · zdravje & lepota

Dame, čas je da odvržemo sušilce za lase. Poletje je čas, ko nam lase lahko posuši zrak. Ravno zato pa je poletje tudi sezona lahkotnih kodrov s plaže. Ne glede na to ali so kodri komaj opazni ali pa v polnem razcvetu, imajo vsi nekaj skupnega: strukturo. Kako torej do lahkotnih bohemskih kodrov s plaže?

Seveda bomo najlažje do kodrov s plaže prišle, če bomo tudi dejansko na morju, na plaži. A če te opcije nimamo je najlaže, da si pred spanjem lase spnemo v neurejeno figo ali pa ohlapne kite. Če želimo, lahko tudi pustimo da se lasje naravno posušijo, potem pa s kodralnikom dodamo nekaj “naravnih” kodrov.
Ne glede na to, kakšen način bomo izbrale, se prepričajmo, da dodamo še nekaj pršila iz morske soli na mokre lase ter nekaj pršila za okrepitev teksture na suhe lase. Na konice pa lahko nanesemo še nekaj olja za sijaj.

PREBERITE ŠE: Trik: Kaj storiti, da modrci brez naramnic ne bodo zlezli ali padli dol?

V galeriji si lahko za inspiracijo ogledate še nekaj lahkotnih kodrov s plaže.

Lahkotni bohemski kodri s plažeOdpri galerijo
cover Nagradna igra: Oriflame – podarjamo 5 kompletov za sončenje shutterstock_1050080960 Kako najlažje preživeti vroče poletne noči, če nimaš klime? Woman deciding between sweet and fruit Pozitivni učinki čokolade na zdravje, ki so znanstveno dokazani! iStock_000021542830_Large Trik: Kaj storiti, da modrci brez naramnic ne bodo zlezli ali padli dol? · ·