476eba03f4cf4add2cd83b3b7b1c2c2b--well-dressed-men-artistic-photography
Utrip mesta · svet po moško

Veliko uličnih in barskih debat je že bilo na temo ‘pravih moških’ in kaj sploh to v našem času pomeni. Glede na to, da fantje iz mesta težko nasekajo drva za zimo, ulovijo zajca za večerjo ali sami zgradijo hišo (saj ne velja to samo za mestne fante, no), lahko na kakšen drug način opozorijo na svojo moč in možatost. Tako, da si pustijo rasti brado. A tudi to terja kar nekaj dela. Vsaj toliko kot z lasmi, ki terjajo kar nekaj nege. Kako torej ta Movember do najlepše brade?

Za vas smo pripravili nekaj trikov, kako vzdrževati lepo brado, ki jo bodo ženske občudovale, moški pa zavidali.

Bodite potrpežljivi.

Brada raste počasi in na začetku vas bo koža srbela, saj so obrazne dlake precej trde in grobe. Še posebej, če ste jo do zdaj že večkrat obrili. Ne preostane vam nič drugega kot potrpežljivo čakati in skrbeti za srbečo kožo, ki bo hvaležna nežnega olja.

Poskrbite za zdravje.

Kako gosta in dolga bo vaša brada, je zapisano v vaših genih, in glede tega ne morete prav ničesar storiti. Lahko pa poskrbite, da boste telo zalagali z vitamini in minerali, ki naj bi pomagali pri rasti vaše brade. Jajca, avokado, probiotični jogurt ter meso naj se znajdejo na vašem jedilniku in rezultat ne bo izostal. Na trgu je tudi vedno več pripravkov in zvarkov v obliki kapsul, olj ter gelov, ki vsebujejo potrebne snovi za boljšo rast.

Redno jo negujte.

Morali boste postati sam svoj brivec. Kupite si osnovne pripomočke, kot so glavnik, britvica in škarje, ter za vsakodnevno nego skrbite sami. Seveda pa ne pozabiti obiskati brivca, ki bo vseeno znal postoriti kaj več kot vi. Gostejša brada bo zahtevala pogostejše česanje, saj ne želite vozlov sprijetih dlak. Ne pozabite, pivo bo teklo prav po bradi. Skrbite tudi za brke, saj so del celotne podobe in najbrž stremite ravno k dobremu celotnemu videzu. Pogovorite se s svojim brivcem o pripomočkih, ki bi vam jih predlagal, ter se lotite dela.

Torej, moški, ne pozabite, gosta in lepa brada je sad vztrajnosti in kar nekaj dela. Morda boste zdaj lažje razumeli ženske.


The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-feature Najboljše videoigre 2017: kaj nas je najbolj navdušilo? TAG-Heuer-Carrera-Ring-Master-Calibre-5-Mohamed-Ali-006 TAG Heuer Carrera Muhammad Ali: ura v poklon boksarski legendi DSC07216 Padla je največja stava v prvem oglasu v živo OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike · · · ·