Family Throwing Autumn Leaves In The Air
V zraku · buzz buzz

Prenehajmo sanjariti in aktivno stopimo na pot do svojih sanj.

V kolikor si želimo bolj polno življenje, je danes zadnji čas, da se ustavimo, dobro premislimo in iz svojega življenja izključimo vse prepreke, ki nas ovirajo pri doseganju željenih ciljev. Poglejmo, kako pretvoriti svoje želje iz teorije v prakso…

1. Želja po denarju, ki bi ga porabili za nekaj pomembnega in vznemirljivega

Prenehajmo kupovati malenkosti, ki jih zares ne potrebujemo in se odjavimo od aktivnosti, ki se jih ne udeležujemo, zanje pa prispevamo mesečno prijavnino.
Pričnimo varčevati za stvari, ki nam pomenijo veliko. Denar, ki bi ga drugače porabili za številne kave, draga kosila in zgrešene nakupe, raje shranjujmo na posebnem varčevalnem računu.

PREBERITE ŠE: Realnost vs. fantazija: Barvite ilustracije Marine Papi

2. Želja po resnem razmerju

Prenehajmo hoditi na zmenke z ljudmi, ki nas ne vznemirjajo, žalovati za svojimi bivšimi in se družiti z ljudmi, ki v naše življenje ne prinašajo veselja in občutka varnosti.
Pričnimo pazljivo izbirati svoje potencialne partnerje in raje, kot zgolj na dober videz, gledati na njihove osebnostne pozitivne lastnosti.

3. Želja po odličnem psiho-fizičnem počutju

Prenehajmo z nezdravim prehranjevanjem, opustimo kajenje in se odpovejmo alkoholu.
Pričnimo jesti zdravo in poiščimo fizično aktivnost, v kateri resnično uživamo.

4. Želja po zadovoljivem družabnem življenju

Prenehajmo vlagati energijo v ljudi, ki nas ne izpopolnjujejo, ne vračajo pozornosti in pretirano opravljajo.
Pričnimo vlagati energijo v nova poznanstva in si drznimo večkrat reči “ja”.

PiztrzdrcMonkey Collage Power 100 – 10 najbolj vplivnih ljudi v svetu umetnosti Charlie Chaplin in Albert Einstein. 22 redkih fotografij, ki bodo spremenile naš pogled na preteklost f640064c612bf2b53369e0c7b81554a904ed5a93_2880x1620 6 TEDx govorov, idealnih za ogled v času kosila cover “Neko Land”: Življenje japonskih mačk na ulicah ujeto v fotografski objektiv · · · · ·