Kako imeti vedno pospravljene poličke?
Utrip mesta · dom

Vam je všeč videz odprtih poličk, a idejo vedno znova zatrete v kali, ker vam toliko predmetov na policah pričara občutka nametanosti? Ne obupajte prehitro! Se sprašujete, kako torej imeti vedno pospravljene poličke? Našli smo 8 trikov, ki bodo vašo težavo odpravili.

Kako imeti vedno pospravljene poličke?

1. Postavite na razstavo suha živila

Namesto da v omare tlačite riž in testenine, jih raje shranite v velikih steklenih kozarcih. Različne barve in teksture bodo ustvarile prav zanimiv učinek. In kdo ve, mogoče bo to, da bodo živila vidna, spodbudilo vaš kuharski talent.

2. Razporedite prostor

Paličice na spodnji sliki med seboj ločujejo krožnike. Vse skupaj se zdi lepo urejeno in še nadvse praktično je.

3. Naj kontrast naredi svoje!

Imate v kuhinji čiste, bele stene? Dodajte jim element toplote. Ob tem imamo v mislih bogate orehove ali mahagonijeve poličke. Tako bo vaša kuhinja videti ekstremno vabljiva. Bonus točke prejmete, če se les ujema s tlemi.

PREBERITE ŠE: Spyndi prilagodljiv stol tisočerih obrazov, ki ga sestavljate kot puzzle

 4. Bodite strašljivo organizirani

Simetrija, simetrija, simetrija. In izdelki iz stekla.

5. Pozornost preusmerite na vaše kuharske knjige

Zapolnite poličke z vašimi kuharicami. Tako bodo vedno pri roki za kuharski navdih, obenem pa bodo pika na i kuhinjskemu dizajnu.

6. Ne pozabite na dodatke!

Bakren shaker za koktajle ali kičaste figurice so vedno dobrodošli okras stanovanja.

7. Pojdite nižje

Kdo pravi, da morajo biti police visoko? Pokažite svojo najlepšo posodo tako, da jo postavite na prostor, kjer bo vsem na očeh. Ljudje se bodo spraševali, v katero šolo za oblikovanje ste hodili!

Nenavadno sedalo HiLo Nenavadno sedalo HiLo Spyndi - stol, ki ga ukrojimo po meri Spyndi: prilagodljiv stol tisočerih obrazov, ki ga sestavljate kot puzzle Pametna jedilna miza SmartSlab SmartSlab: pametna jedilna miza, ki kuha, hladi pijačo in polni telefon Ikea je cene svojih izdelkov postavila v kontekst. Ikea: domiseln oglas, ki plastično ponazarja, kako cenovno dostopni so njeni izdelki ·