Popolno stanovanje za popotnike
Utrip mesta · arhitektura

Če vas zanima, kako je videti popolno stanovanje za popotnike, vam lahko ponudimo odgovor. To je AIRBN’P, majhno, 30 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Budimpešti, ki je opremljeno in oblikovano tako, da zadovolji želje sodobnega popotnika s čutom za estetiko.

Vas zanima, kako je videti popolno stanovanje za popotnike? Tukaj je odgovor, ki ste ga iskali. Gre za AIRBN’P, majhno, 30 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Budimpešti, ki so ga pri dizajnerskem podjetju Position Collective opremili in oblikovali tako, da zadovolji želje sodobnega popotnika s čutom za estetiko. Stanovanje AIRBN’P je kot nalašč za vse urbane popotnike, ki bi želeli raziskati budimpeške skrite kotičke in hkrati prebivati v stilsko dovršenem stanovanju, ki ponuja vse, kar potrebujejo za sproščeno bivanje in nabiranje moči za nadaljnja raziskovanja.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

Da bi optimalno izkoristili majhen prostor, so si oblikovalci stanovanje zamislili kot dvignjeno platformo, ki ponuja dodaten prostor za shranjevanje na kul, sodoben način. Na platformi, ki se nadaljuje v mini kuhinjo, najdemo zakonsko posteljo, cela stena prostora pa je obdana z modularnim stenskim sistemom, ki ponuja veliko prostora za shranjevanje kuhinjskih in ostalih pripomočkov. Lastnik se je odločil sodobno opremljeno stanovanje ponuditi popotnikom na spletni platformi Airbnb, saj je Budimpešta v zadnjem času postala popularna “hip” destinacija za vse urbane raziskovalce.

Popolno stanovanje za popotnikeOdpri galerijo
Stanovanjski kompleks Slalom House Slalom House – stanovanjski kompleks z lastnim smučiščem Margravial Opera House, Bayreuth Fotografije gledališča iz perspektive igralcev Podvodni nebotičniki Aequorea Podvodni nebotičniki Aequorea: bomo v prihodnosti živeli pod vodo? Okrogli paviljon iz recikliranih materialov Pavillon circulaire: paviljon iz recikliranih materialov v Parizu