cover-samsung-s10
V zraku · buzz buzz

Po spletu so zaokrožila zabavna ozadja zaslonov uporabnikov novih Samsung telefonov serije Galaxy S10. Slednji namreč prinašajo namesto izreza za kamero in senzorje – le luknjico za kamero. In to so umetniki spretno uporabili.

Izrez luknje, s sistemom sprednje kamere, je na napravah Samsung Galaxy S10 in S10E okrogel, na S10 Plus pa ovalen. Slednji izgleda kot par oči. Ta nov pristop omogoča praktično celotno izkoriščen zaslon naprave. Luknjica pa tokrat inspiracija za ustvarjalne in kreativne oblikovalce, ki so stvari vzeli v svoje roke in nastala je izjemna serija ozadji – oziroma ohranjevalnikov zaslonov. Tudi zaradi takšne stvari lahko postaneš stvar interneta!

Poglejmo galerijo res tistih najbolj kreativnih.

Galerija slik: Samsung Galaxy S10 (ozadja)

Samsung Galaxy S10 - kreativno ozadjeOdpri galerijo

Stvari, ki jih morate storiti v mladosti 27 stvari, ki jih morate storiti, dokler ste še mladi V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu Voldemort_Original-e1504205678969 5+ dokazanih načinov, kako shajati s težavnimi ljudmi shutterstock_610050113 Zakaj te lulat, ko slišiš zvok tekoče vode? ·