Kako kupiti svoj prvi Rolex?
Utrip mesta · svet po moško

Rolex, vodilna znamka švicarske urarske industrije, verjetno nikoli ne bo izšla iz mode. V moderni družbi se je utrdila kot simbol za prestiž, ki si ga ne more privoščiti vsak.

Če ste si uspeli zagotoviti dober finančni položaj in si želite privoščiti svoj prvi Rolex, ste prišli na pravi naslov. Kaj morate vedeti, preden se odločite za nakup ure, od katere se ne boste mogli ločiti?

Razumite tradicijo.

Na spletu poiščite tuje članke in zapise na forumih, ki vam bodo pomagali razumeti zapuščino slovitega podjetja. S tem, ko se boste poučili o zgodovini, si boste nekoliko olajšali odločitev o izbiri ure.

Za kakšne namene kupujete uro?

Pred nakupom morate jasno vedeti, zakaj ste se pravzaprav odločili za Rolex. Če novo uro vidite le kot modni dodatek, je bolje, da trdo prigaranega denarja ne zapravljate. Modeli Rolexovih ur apelirajo na različna čustva, zato vam priporočamo, da izbiro prilagodite svoji osebnosti.

Kakšen stil vam najbolj ustreza?

Švicarski proizvajalec ponuja široko paleto športnih, razkošnih in večnamenskih ur, ki se med seboj občutno razlikujejo. Če kupujete svoj prvi Rolex, je verjetno najbolje, da se odločite za uro, ki jo boste lahko uporabljali v vsakdanjem življenju.

Posebne priložnosti

Ure niso posebne le zaradi funkcionalnosti in dizajna, pač pa tudi zaradi simbolne vrednosti, ki jo nosijo. Priporočamo vam, da si uro privoščite ob prelomnem dogodku vašega življenja. Tako vas bo vselej spominjala na zgodbo, ki tiči za njenim ohišjem.

Ali si lahko dejansko privoščite sanjsko uro?

Vas ob pogledu na stanje na vašem bančnem računu zaboli glava? Potem je verjetno najbolje, da z nakupom prestižne ure nekoliko počakate.

Pazite se prevarantov.

Nobena skrivnost ni, da želijo mnogi ljudje obogateti s ponarejanjem izdelkov znanih blagovnih znamk. Urarska industrija seveda ni nobena izjema. Ponarejeno uro lahko prepoznate po številnih znakih, kot so denimo nepravilni logotipi, neujemajoča se pisava in gibanje kazalcev. Kazalci na Rolexovi uri se namreč premikajo neslišno.

Če še ne veste, kakšno uro bi kupili, smo v galeriji slik pripravili izbor Rolexovih ur glede na različne načine uporabe.

Galerija slik – Prestižne ure Rolex

Športna in vsakdanja: SubmarinerOdpri galerijo

shutterstock_649071097 Najboljše spletne trgovine z moškimi oblačili shutterstock_793504690 5 vsakodnevnih navad, ki jih morajo moški razviti, še preden dopolnijo 30 let jakob-owens-565883-unsplash Zakaj je vaša brada rdečkasto rjava, vaši lasje pa ne? shutterstock_1112242682 Svetovno nogometno prvenstvo 2018: Pozdrav iz Rusije · ·