božično drevo 2017
Utrip mesta · dom

Ste velik ljubitelj novih pristopov, se neizmerno veselite božiča ali pa ste zgolj naveličani starih okraskov? V vsakem primeru lahko v tem članku najdete nekaj zase. Pripravili smo vam nekaj fotografij, ki so vam lahko v navdih, kako letos okrasiti božično drevo. V več generacij staro tradicijo boste tako vnesli nekaj nepogrešljive svežine.

Se tudi vi okraševanja božičnega drevesca veselite v skoraj tolikšni meri kot daril in božične večerje? V vsako tradicijo pa je dobro tu in tam vpeljati nekaj novosti. Predlagamo vam nekaj idej, kako popestriti božično jelko.  Poglejte si, kako letos čudovito okrasiti božično drevo. Ogledate si jih lahko v spodnji fotogaleriji.

Kako okrasiti božično drevo:

PREBERITE ŠE: V Vilni najbolj spektakularno božično drevo na svetu

Urbano drevesceOdpri galerijo

cb2 Razkošje praznične soareje: kako opremiti dom za praznike AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAA2zAAAAJDk0NDRiM2FiLWE5OGMtNDg0OS1hOGI0LWI1MjY2MWE1YzM5MQ Božična darila za ljubitelje brezčasnih dizajnerskih kosov litter-box-filler-cats Catolet: nič več čiščenja za hišnimi ljubljenci Ikea Frakta kot božična nogavica Znamenita torba Ikea Frakta kot božična nogavica · · · · ·