Foto nasveti za praznično fotografijo
V zraku · buzz buzz

Fotonasveti vedno pridejo prav, še posebej pa smo jih veseli v prazničnem času, ko kar naenkrat vsi okoli nas postanejo fotografi – prijateljica, ki nikakor ne preneha dokumentirati večernega druženja, teta, ki želi ovekovečiti vsak trenutek božične večerje, tukaj pa so seveda še skupinske fotografije, na katerih tako ali tako vedno mižimo. Da vas obvarujemo pred sezono odstranjevanja “taggov” s fotografij, so tukaj fotografski nasveti, z upoštevanjem katerih boste letos blesteli na vsaki praznični fotografiji.

Ste se kdaj spraševali, ali obstajajo fotonasveti, kako biti videti popolno na vsaki praznični fotografiji? Tukaj so fotografski triki, ki vas bodo med prazniki obvarovali pred nesrečnimi fotografijami s podbradki, zakritim obrazom, čeladastimi pričeskami in podočnjaki do tal …

PREBERITE ŠE: Resnica za fotografijami na družbenih omrežjih

Nagnite se naprej

Podaljšajte svoj vrat in potisnite obraz naprej. Čeprav se zdi malce smešno in nenavadno, bo ta trik podaljšal vaš vrat in odpravil vsak znak podbradka. Nagnite brado še malce navzdol in vaša čeljust bo prišla bolj do izraza.

Ne skrivajte se za lasmi

Lase zataknite za ušesa ali v ovratnik pulija (izredno trendi) ali pa jih spnite z lesketajočimi se lasnicami. Le tako bodo na fotografiji do izraza prišle tudi vaše ličnice in make up, za katerega ste porabile ure in ure.

Poznate svoje kote?

Obrnite se rahlo vstran – če nimate obraznih potez v slogu supermodelov, imate le malo možnosti, da boste na fotografiji videti popolno, če boste zrli z obrazom naravnost v fotoaparat. V ogledalu preučite svoje kote in fotoaparatu vedno pokažite svojo boljšo stran.

Preskočite močan lak za lase

Premikajoča se pričeska deluje veliko bolje kot trda, nepremikajoča se skulptura na vrhu glave. V živo in na fotografiji! Lase utrdite s peno in s kremo za stiliranje ukrotite štrleče laske, uporabo ultra močnega laka pa tokrat raje kar preskočite …

Ne pretiravajte s pudrom

Če je le možno, ne pretiravajte z nanosom pudra, saj videz maske na fotografiji nikoli ne učinkuje lepše od svežega, naravnega videza. Izberite raje lahko podlago in obraz poudarite s senčilom za lica in rdečo šminko ter tako poudarite dimenzije svojega obraza.

Ne stojte naravnost pod lučjo

Tako kot sonce opoldne tudi luč naravnost nad vami na vašem obrazu in drugje po telesu naredi nelaskajoče sence. Izognite se “podočnjakom do tal” in obraz usmerite proti svetlobi.

Strah Kako blizu uspeha smo, če le premagamo strah! PicMonkey Collage Trend: božično drevo, okrašeno s cvetjem Resnica za fotografijami na družbenih omrežjih Resnica za fotografijami na družbenih omrežjih Lego arhitektura Skyline: kocke Lego za ljubitelje arhitekture ·