Trik z grabljicami za lase vam bo močno olajšal rezanje čebule.
Utrip mesta · kulinarika

Veste, kako najpreprosteje narezati čebulo? Čebulo v kuhinji uporabljamo pogosto in večina izmed nas med rezanjem potoči kakšno solzo. Ker jo režemo narobe. Kako rezati čebulo, da preprečimo neprijetno solzenje oči, smo vam že izdali, zdaj pa vam predstavljamo še uporaben trik, s katerim boste najenostavneje narezali čebulo na poljubno velike in oblikovane koščke.

Kako najpreprosteje narezati čebulo? Rezanje in sekljanje čebule sta pri kuhanju neizogibni, ne pa tudi neprijetno solzenje oči. Kako to preprečiti, preberete na spodnji povezavi, sicer pa najpreprosteje narežete čebulo, če uporabite nekuhinjski pripomoček, in sicer grabljice za lase, ki vam bodo pri rezanju v veliko pomoč.

PREBERITE ŠE: Trik, kako čebulo narezati brez solzenja

Kako zelo, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, ki vas bo naučil, kako na različne načine narezati čebulo s pomočjo grabljic za lase.

Kako najpreprosteje narezati čebulo?

Solatne torte Slastne torte, ki so v resnici solate Torta v formi kapljice Brezkalorična torta, ki je videti kot dežna kaplja Pivova marmelada Marm & Ale Marm & Ale: marmelada iz piva za pivo na kruhu Pizzacle je pica na palčki Pizzacle: pica na palčki ·