beach waves
Utrip mesta · moda · ženska moda

Za eno od najbolj priljubljenih pričesk ni treba več čakati na morje in poletje. Odkrili smo namreč preprost način, kako si narediti “beach waves” ali neurejene valovite lase s plaže doma.

Neurejeni valoviti lasje, ki dajejo vtis, da smo ravnokar prišle s plaže, je priljubljena pričeska že kar nekaj sezon. Obstajajo številni nasveti, kako si narediti beach waves ali neurejene valovite lase s plaže doma tudi v tistem obdobju, ko obisk plaže ni mogoč. Kako torej doseči tisti popolni nepopolni videz? Tokrat z vami delimo nasvet Jen Atkin, ki je oblikovala pričeske številnih znanih osebnosti, vključno s Kim Kardashian, s katero sta tudi posneli videe, kako lahko določeno pričesko naredimo doma.

Lahkotni bohemski kodri s plažeOdpri galerijo

Kako narediti beach waves ali neurejene valovite lase s plaže doma?

1. Na suhe lase nanesite sprej, ki se uporablja za oblikovanje kodrov. Sprej nanesite le na tiste pramene las, ki jih želite narediti ‘neurejene’.

2. Pramene las, ki ste jih poškropili, zvijte od konic proti koreninam.

3. Lase posušite s fenom z difuzorjem, vsak pramen sušite 30 sekund.

4. Nekatere pramene las polikajte z likalnikom za lase tako, da na nek način ‘zlomite’ pramen las in ga nato obrnete v eno in nato še v drugo smer.

5. Na koncu pojdite skozi pričesko še s prsti in še dodatno ‘zmečkajte’ pramene lase, nanesite slan sprej in vaša pričeska je pripravljena.

Kako si narediti pričesko, si lahko ogledate tudi v priloženem posnetku.

untitled-12 Savage x Fenty: spodnje perilo, ki ga je oblikovala Rihanna shutterstock_778717219 9 trikov in 2 minuti za popoln videz na silvestrovo kopalke Kakšne kopalke so bile najbolj priljubljene tistega leta, ko ste se rodili? čopi Kako si narediti čop na 14 zanimivih načinov? · · · · ·