Nošenje šala na 101 način
Utrip mesta · moda · ženska moda

Veš, kako nositi šal to jesen in zimo? Vprašanje ni relevantno samo s praktičnega stališča, ampak tudi modnega. Šal to sezono namreč ni samo železni repertoar jesensko/zimski garderobe, ampak tudi obvezen modni dodatek. Zato je prav, da si pogledamo, kako ga lahko nosimo na sto in en način.

Šal lahko nosimo na sto in en način. A le redki obvladajo več kot tri. In če ste mislili, da je šal zgolj zimski dodatek, je dejstvo, da se danes vanj zavijamo že jeseni. Razloga sta dva. Eden je, da nas prijetno greje, drugi, da pristaja vsem stilom oblačenja. Nič čudnega torej, da je nošenje šala to jesen v modi in to ne le iz praktičnih razlogov.

PREBERITE ŠE: Modni trendi 2015: Letošnja jesen bo v znaku semiša

Preveri, kako nositi šal na sto in en način, da bo popestril tvoja oblačil, postal izrazno sredstvo in poudaril želene karakteristike.

PicMonkey Collage1 Victoria’s Secret: milijonski modrček Fantasy Bra za 2015 PicMonkey Collage1 Ženska moda: kako nositi škornje na najbolj kul način PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: v trendu so začasni kovinski tatuji v laseh How-Wear-Dress-Sneakers Ženska moda: kako nositi superge na najbolj kul način ·