Vaš pametni telefon je umazan!
V zraku · buzz buzz

Veste, kako očistiti pametni telefon, da bo res čist? Pametni telefon je namreč leglo bakterij in umazanije. Ne verjamete? Dokazano je, da je naprava, ki je nenehno v bližini naših ust, nosu, ušes in prstov, bolj umazana kot javno stranišče. Preverite, kako ga očistiti, ne da bi ga pri tem poškodovali z vodo in neprimernimi čistili.

Predstavljamo vam učinkovito metodo, kako očistiti pametni telefon, da bo neoporečen. Pametni telefon je, če verjamete ali ne, leglo bakterij in umazanije. Ne samo to, mobilnik, ki je stalno v bližini ust, nosu, ušes in prstov, naj bi bil po raziskavah stanfordske univerze celo 18-krat bolj umazan kot straniščna školjka. Da vam bakterije z vašega pametnega telefona ne bodo povzročale težav v obliki gripe, vnetja očesne veznice in driske, svoj mobilnik redno čistite. Pri tem pazite, da ga ne poškodujete in da z njega odstranite vse bakterije.

PREBERITE ŠE:  Kako čevlje zaščititi pred soljo, snegom in vodo?

To boste najlažje storili z uporabo krpice iz mikrovlaken, bakterij pa se boste zanesljivo znebili s kosmom vate, namočenim v mešanico alkohola in vode. Vendar previdno, saj priročnik za uporabnike mobilnih telefonov iPhone pri čiščenju izrecno prepoveduje uporabo čistil za okna, razpršil, raztopin, alkohola, amonijaka in jedkih tekočin. Podobno opozorilo boste našli v navodilih za uporabo BlackBerryjevih telefonov. Najbolje torej, da si pred uporabo mobilnika redno umivate roke in pazite, kam ga odlagate – dokler ne bodo ponudniki pripomočkov za čiščenje pametnih mobilnikov iznašli boljše rešitve, seveda.

Slon slikar Slon slikar: slon, ki riše bolje kot ti! Kako čevlje zaščititi pred soljo, snegom in vodo? Kako čevlje zaščititi pred soljo, snegom in vodo? Vesolje v eni fotografiji Celotno vesolje na eni sami fotografiji! Umetnine iz vodnih kapljic Aravis Dollmenna: neverjetne umetnine iz kapljic vode · ·