Odpiranje penine
V zraku · buzz buzz

Penina že dolgo velja za redno spremljevalko slovesnih trenutkov. Eden od takšnih je tudi novo leto, ko penina teče v potokih. Penina je že sama po sebi ekskluzivna, k pomembnosti pa svoje prispeva tudi način, kako odpremo steklenico. V nadaljevanju si oglejte nenavadne načine odpiranja steklenice penine. S pametnim telefonom, sabljo, žlico …, izvedeli pa boste tudi, kako pravilno odpreti steklenico penine.

Vrhunec sezone odpiranja penine je tik pred vrati. Veste, kako odpreti penino? Metod odpiranja steklenice s penino je veliko, vsem pa je skupno, da je že samo odpiranje slavnostni obred, ki pijači prida pridih ekskluzivnosti.

Verjetno ste že vsi slišali za odpiranje steklenice penine s sabljo. A ker sablje verjetno doma ne hranite, še manj pa jo nosite s seboj na silvestrovanje na prostem – no, razen, če nimate želje novoletnega večera preživeti v kehi –, smo izbrskali nekaj alternativnih načinov odpiranja steklenice penine, ki vam znajo kdaj priti prav.

PREBERITE ŠE: Top 5: najboljše slovenske penine, s katerimi bomo nazdravili novemu letu

Tako pri triku s telefonom, nožem in žlico je pomembno, da steklenico obrnete proč od sebe in poiščete šiv steklenice, da bo vrat steklenice lažje odletel.

Trik z žlico – kako steklenico penine odpreti z žlico:

Trik s pametnim telefonom – kako steklenico penine odpreti s telefonom:

Trik z nožem – kako steklenico penine odpreti z nožem:

Trik s sabljo – kako steklenico penine odpreti s sabljo:

Kako odpreti steklenico penine kot strokovnjak:

Napačno odpiranje steklenice penine:


BeFunky Collage Evolucija Bondovih deklet – najlepše ženske Jamesa Bonda Tina Maze - Zlata lisica 2017 Je to dres, ki ga bo Tina Maze nosila na Zlati lisici? Tega zrel moški nikoli ne bi naredil ... Tega zrel moški nikoli ne bi naredil … Optična prevara z nogami Šest deklet in samo pet parov nog. Kaj se dogaja na tej fotografiji??? · ·