78034203
V zraku · buzz buzz

Da vam uspe odpreti steklenico piva brez odpirača je veščina, ki nemalokrat pride zelo prav. Kajti večina se nas je že znašla v situaciji, ko smo se želeli odžejati, a se je med našim grlom in pivom znašel kronski zamašek, mi pa brez odpirača. A ključev do piva nima samo slednji, kajti steklenico lahko odpremo še na številne druge načine. Poglejmo si nekaj metod odpiranja.

Odpiranja steklenice piva brez odpirača se lahko lotite na različne načine in s predmeti, ki nimajo z odpirači nobene veze. Kajti tudi hudič v sili muhe žre, kar je enakovredno situaciji, ko po napornem delu hrepenimo po mrzlem pivu, a nam na poti stoji kronski zamašek. Vse kar morate storiti je, da se ozrete naokoli in garantirano bo tam nekaj, kar bo nadomestilo odpirač in katapultiralo oviro proč. Preverite, kaj vse je to lahko. In če vam ne uspe v prvo, saj veste kaj pravijo – vaja dela mojstra.

Različne metode odpiranja steklenice piva si oglejte v galeriji

Odpiranje steklenice s škarjami.Odpri galerijo

PREBERITE ŠE: Birbox – naročite se na pivo

Ilustracije Kristián Mensa: ko se ilustracije pomešajo z resničnostjo yung-jake-kim-kardashian-1000x500 Yung Jake: portreti zvezdnikov iz čustvenih simbolov #emoticons cover Obrazi skriti v vsakdanjih predmetih one-lit-lightbulb Življenjske modrosti velikih umov