Kako pogosto prati perilo?
Utrip mesta · dom

Kako pogosto moramo prati perilo? Kako pogosto moramo prati kavbojke? Kako pogosto moramo prati brisače? Kako pogosto moramo prati kratke hlače? Kako pogosto moramo prati modrčke? Kako pogosto moramo prati rjuhe? Kako pogosto moramo prati kopalke? Vse to in še več izveste v nadaljevanju.

Kako pogosto moramo prati perilo? Marsikdo prepogosto ali preredko pere določeno vrsto perila. Kavbojk vsekakor ni treba prati po vsaki nošnji. Čeprav za vsako vrsto perila veljajo svoja pravila, pa obstaja nekaj zlatih pravil (ta ne veljajo, če smo se umazali).

PREBERITE ŠE: Kako z oblačil odstraniti trdovratne madeže ličil

Bela in svilena oblačila, spodnje perilo, kopalke, nogavice in bombažne majice moramo oprati po vsakem nošenju. Puloverji in obleke morajo v pranje po dveh nošenjih. Po treh ali štirih je priporočljivo oprati kratke hlače, modrčke in pižamo. Kavbojke, hlače iz tvida, krila in jakne je treba dati prati po tem, ko smo jih nosili najmanj petkrat in največ sedemkrat.

Trikrat na sezono pridejo na vrsto za pranje šali, kape in rokavice, medtem ko je treba dati v pranje usnjene jakne in volneni plašče največ dvakrat na sezono. V nadaljevanju si preberite, kako pogosto je priporočljivo oprati tudi vse ostale vrste perila. Pri tem je treba upoštevati, da je pogostost pranja odvisna od letnega časa oz. stopnje potenja. Poleti se precej bolj znojimo, zato je treba oblačila prati nekoliko pogosteje kot v hladnejših mesecih.

Kako pogosto moramo prati perilo?

Vrtni počivalniki Zunanje pohištvo za popoln počitek, ki vam ga bodo zavidali Otroška postelja Bun Van Bun Van – postelja po navdihu legendarnega Bullija PicMonkey Collage Žar Grillo – nenavaden zložljivi žar Kopalnice na prostem Kopalnice na prostem, ki jih lahko uporabljamo poleti ·