Srbeči pulover
Utrip mesta · moda

Si želite, da bi bil vaš pikajoč pulover sanjsko mehak? Da, točno tisti, ki izgleda tako dobro, da se mu v trgovini enostavno niste mogli upreti, a na žalost pika do te mere, da ga pod nobenim pogojem nočete več obleči. Za vse, ki gojijo dualen odnos do svojih pikajočih puloverjev, smo našli popolno rešitev! Preverite, kako popraviti pikajoč pulover, da bo sanjsko mehak …

Si želite, da vaš pikajoč pulover ne bi več pikal? Če imate tudi vi po eni strani radi puloverje, po drugi strani pa jih sovražite, ker tako radi pikajo, berite dalje, saj smo namreč našli odličen način, kako pikajočo nadlogo preobraziti v mehak, nežen in udoben modni kos.

PREBERITE ŠE: 20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke

Čas je, da svoj pikajoč pulover vzamete iz omare in ga končno oblečete! Še prej pa sledite našim napotkom, s katerimi bo pikajoč pulover 1-2-3 sanjsko mehak!

  1. V lavorju zmešajte vodo in nekaj žlic belega kisa. Notranjost pikajočega puloverja obrnite navzven in ga za 10 minut namočite v mešanici.
  2. Pulover popivnajte z brisačo in nato vanj vmasirajte dobro mero kakovostnega balzama za lase.
  3. Počakajte 30 minut, da se balzam vpije v pikajoč pulover, nato ga operite z mrzlo vodo. Opranega nežno popivnajte z brisačo.
  4. Popivnan pulover z brisačo vred položite na sušilno površino. Pustite, da se posuši. Popolnoma suhega zaprite v neprodušno plastično vrečko.
  5. V vrečko zapakiran pulover čez noč položite v zmrzovalnik. Zjutraj ga vzemite iz vrečke, položite na radiator in oblecite.

Pulover sedaj ne bo več pikal, ampak bo sanjsko mehak! Se sprašujete, zakaj? Balzam in kis bosta omehčala vlakna, zmrzovalnik pa bo krajšim vlaknom preprečil nadležno pikanje. Super, kajne?

Crep Protect - impregnacijski sprej proti umazaniji in tekočini Crep Protect – ultimativna zaščita za čevlje v obliki spreja C&A kolekcija pomlad/poletje 2016 C&A z novo kolekcijo za pomlad/poletje 2016 Melvita Melvitina praznična darila: naj se želje uresničijo Living Ink Living Ink – prvo črnilo, ki se pokaže šele čez čas ·