Kreativen način, kako povedati, da boste zibali.
V zraku · buzz buzz

Nosečnost je ena najlepših novic, ki jih morate kdajkoli oznaniti. No, razen če niste še premladi, doma pa vas čakajo strogi starši. In zakaj bi tako veliko novico, novico, da ste noseči, da pričakujete otroka, razširili na običajen način, preprosto bleknili ”babica in dedek bosta”, ko pa lahko to storite na zabaven s pomočjo fotografij.

Veliko parov išče pravi način, kako sorodnikom in prijateljem oznaniti veliko novico, da pričakuje otroka. In čeprav je način, kako povedati, med najslajšimi opravili nosečnosti, marsikomu povzroča težave. Kot vedno, pa je tudi v primeru te dileme, led najbolje prebiti s humorjem in to kar prek fotografij, ki nosečnost oznanjajo posredno ali neposredno. Saj veste, fotografija pove več kot tisoč besed in zakaj bi iskali prave, ko pa lahko govori namesto vas.

PREBERITE ŠE: Woodsnap – natisnite fotografije na les

Kreativen način, kako povedati, da boste zibali.Odpri galerijo

PicMonkey Collage Kdo so fotografi, ki so posneli najbolj ikonične fotografije? PicMonkey Collage Šaljive in zabavne valentinove čestitke – preseneti svojo ljubezen za valentinovo iStock_000018900796_Medium 21 načinov, kako postati kreativni genij Kanali v Benetkah brez vode. Bo tako izgledal svet v prihodnosti? ·