FOTO 1 - naslovna_S9 in S9+ neskončni zaslon
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Poletje je doživetje. Širni pogled s hribov, piknik ob jezeru, morske norčije, vrvež kultnih mest … Vse to so čari poletja, ki jih doživimo in želimo podoživeti. S pametnima telefonoma Samsung Galaxy S9 ali S9+ utrinki poletnih dogodivščin ostanejo živi za vedno.

S pomočjo vrhunske kamere na Samsung Galaxy S9 ali S9+ lahko izrazimo svojo umetniško žilico. Dnevne in nočne avanture se bodo ujele v mrežo kamere z dvojno zaslonko, ki se prilagaja kot človeško oko ob različnih pogojih osvetlitve. Ker se razburljive stvari zgodijo zelo hitro, bo možnost zajemanja izredno počasnih posnetkov vsakodnevne trenutke spremenila v nekaj posebnega. Tako bo kamera v sekundi nanizala skoraj tisoč slikovnih odtenkov iskrivega nasmeha. Z vključenim zaznavanjem gibanja bodo nepozabni posnetki nastali že v prvem poskusu. Nasvete za dobre posnetke najdeš tukaj.

Za navdih pa še tole: poleg polnočno črne, koralno modre in vijoličaste barvne različice sta Samsung Galaxy S9 in S9+  pri izbranih partnerjih že na voljo v jutranje zlati. Naj poletje zasije!

Honor 7S. Honorjevi revolucionarni pametni telefoni 7S, 7A in 7C odslej tudi v Sloveniji! homekv-crown-color2-pc Superzmogljiv Samsung Galaxy Note 9 je tukaj! shutterstock_729671941 Preveri, katera znamka je prehitela Apple in se ustoličila na drugem mestu najbolj prodajanih telefonov na svetu Xiaomi Mi Max 3 Xiaomi Mi Max 3 se lahko pohvali z ogromnim zaslonom in vzdržljivo baterijo · ·