shutterstock_593567660
V zraku · buzz buzz

Zaroka Meghan Markle in princa Harryja je bila ena izmed bolj pomembnih novic iz sveta zabave letošnjega leta. Naslednja velika paša za oči in ušesa pa bo njuna poroka ter seveda to, kako bo vstop v kraljevo družino vplival na Meghan. Preberite si, kako se bo spremenilo življenje Meghan Markle, ko bo postala del kraljeve družine.

Vas zanima, kako se bo spremenilo življenje Meghan Markle, ko bo postala del kraljeve družine? Čeprav tega nihče ne more vedeti s popolno natančnostjo, pa lahko o določenih spremembah sklepamo iz poznanih dejstev o delovanju kraljeve družine. Spodaj vam razkrivamo določene spremembe, ki čakajo Meghan Markle.

Prestala bo trening ugrabitve.

Meghan se bo udeležila enotedenskega treninga, kako ukrepati, če te zajamejo za talca. Tam se bo naučila, kakšno je primerno vedenje v tej situaciji, med drugim tudi, kako z obraznimi mimikami sporočiti, da je ugrabljen, če jo ugrabitelj prisili, da posname video.

Ne bo uporabljala osebnih računov družbenih omrežij.

Kot vsi člani kraljeve družine, bo tudi Meghan predala upravljanje računov družbenih omrežij strokovnjakom.

Končala bo igralsko kariero.

Meghan bo morala z vstopom v kraljevo družino končati  svojo igralsko kariero. Vsaka dobra sprememba ima tudi svojo ceno.

Dobila bo kraljevi naslov.

Kraljica bo paru na dan poroke podarila kraljevi naslov. Po vsej verjetnosti bo Harry dobil naziv vojvode in Meghan naziv vojvodinje.

Dobila bo britansko državljanstvo.

Meghan bo vsekakor dobila britansko državljanstvo, ni pa še jasno, ali bo obdržala tudi ameriško.

Ne bo smela več snemati selfiejev s svojimi oboževalci.

Meghan je zaradi varnostnih razlogov odsvetovano, da s svojimi oboževalci dela selfieje. Ti namreč zahtevajo fizično bližino z neznanci, ki je lahko za Meghan potencialno ogrožajoča.

Njen pes ne bo prišel z njo v Veliko Britanijo.

Enega izmed dveh psov bo Meghan pustila v Ameriki. Vzrok za to odločitev pa ni znan.

PREBERITE ŠE: Znanost razkrila, ali denar prinaša tudi srečo

Na vsako potovanje bo morala vzeti tudi črna oblačila.

Vsi člani kraljeve družine morajo vedno imeti pri roki črna oblačila. Če umre njim pomembna oseba, morajo biti na to pripravljeni. Če bi takrat v javnosti nastopili v pisanih oblačilih, bi bil to pravi škandal.

Prenehala bo urejati svojo spletno stran.

Meghan je aprila 2017 zaprla svojo spletno stran The Tig. Sicer ni jasno, ali je razlog za to vstop v kraljevsko družino ali kaj tretjega, vendar pa Meghan pravi, da se ne bo več vrnila k urejanju strani.


1514358301981501 Teh 9 zvezdnikov ima res ‘odštekane’ starše 11-letni Frank Giaccio kosi travo pred Belo hišo. Reuters: najboljše fotografije 2017 Ribe so rade v stiku z naravo, kjer lahko uravnotežijo svojo notranjo harmonijo. Kateri hobi moraš poskusiti v 2019 glede na svoj astrološki znak? shutterstock_88893301 Moški s sestrami so srečnejši in bolj optimistični, pravi znanost · ·