Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami?
Utrip mesta · moda

Veš, kaj obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami? Poletje je tik pred vrati, kar pomeni: visoke temperature prihajajo. In ko bi si želela nositi oblačila, ki so za ta letni čas primerna, pride do težavne situacije. Je tako? Zato smo malo temeljiteje pobrskali po spletu in našli nekaj priročnih nasvetov, da se boš počutila privlačno v vsaki situaciji, tudi poleti. In tudi če so tvoje roke lepo zalite. Torej, kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami?

Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami?

1. Poskrbi, da ne bo zgornji del oblačila preveč oprijet

Te moti tisti klobasasti videz rok? Ne skrbi, kupi nekaj majic z ohlapnimi rokavi in si s tem nadeni nekoliko bolj svež in eleganten videz. Kaj praviš?

2. Poskrbi, da bodo odprtine pod pazduho rezane dovolj visoko

Vse naj bo v ravnovesju. Tako naj ne bodo odprtine pod pazduho rezane ne prenizko in ne previsoko. Menda ne želiš pokazati celemu svetu, kakšen modrček si oblekla.

3. Gola ramena

Gola ramena so spet noro popularna. In za to obstaja dober razlog! Tudi ta način je zelo dober za skrivanje rok, če jih ne želiš izrecno pokazati.

PREBERITE ŠE: The Pocket Sock – nogavice z žepkom za shranjevanje

4. Oblecite majico brez rokavov in z V-izrezom

Na tej točki se skriva majhen trik. S takšno majico boste odvrnile pogled od rok na predel ključnice. To boste dosegle tako, da boste pokazale malo več kože. In to je to.

5. Zapestnice, zapestnice, zapestnice

Podoben trik kot tisti zgoraj. Poglede bodo privabljale zapestnice na tvojih zapestjih in ne toliko zgornji del rok. Ha, pa smo jih …

6. Dolgi rokavi poleti?

Tudi to gre. Bluza iz lanu bo lepo zakrila roke, s katerimi nisi čisto nič zadovoljna. V najboljšem primeru vam bo pri očarljivosti pomagal še nežen poletni vetrič. Oh, kako lepo.

7. Kaj pa valoviti rokavi?

Lahek material, rahlo valovit. Romantika na višku. Kaj porečeš?

8. Nadenite lahka oblačila

Khm, khm. Pozor, pozor! Čas je za nošenje kimona. Pomislite, videti je zanimivo!

petra nemcova mercedes MBFWLJ 2016: na Mercedes-Benz Fashion Week prihaja Petra Němcová! Uslon - kopalke, ki te držijo nad vodo Uslon – kopalke, ki te držijo nad vodo Nogavice z žepkom The Pocket Sock – nogavice z žepkom za shranjevanje Superjunaške maturantske obleke Maturantski ples obiskali superjunaki