Kako se zbuditi s popolno frizuro?
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kako se zbuditi z urejeno pričesko? Vsaka ženska si želi, da bi se zbudila s popolno pričesko, a le redke posameznice imajo to srečo, da vstanejo iz postelje s takšno pričesko, s katero se lahko takoj odpravijo ven. Toda z lasmi, kot jih imajo manekenke na modnih pistah, se lahko zbudite tudi vi, poznati morate le nekaj trikov, s katerimi boste zjutraj porabili precej manj časa.

Kako se zbuditi z urejeno pričesko? Kaj je treba storiti, da bo jutranja pričeska že brez urejanja popolna in ne popolnoma zaležana? Želite to težavo odpraviti enkrat za vselej? V nadaljevanju si preberite, kako se zbuditi z urejeno pričesko. Ker se nam pač velikokrat zgodi, da zjutraj nimamo dovolj časa za urejanje pričeske. Kot boste ugotovili v nadaljevanju, si jo lahko pripravite že pred spanjem in s tem naslednje jutro prihranite kar nekaj časa in energije.

PREBERITE ŠE: Te ženske frizure vladajo letu 2016

Z urejeno pričesko se boste zbudili, če si boste lase oprali zvečer in ne zjutraj ter si jih ne boste na hitro posušili. Po pranju nanesite nekaj pene ali laka za volumen. Posušite si jih naravno, če pa uporabljate fen, poleg uporabite krtačo (fen naj bo vsaj 30 centimetrov proč od glave). Na ta način bo pričeska zjutraj tip top! Druga tehnika, ki zagotavlja popolno pričesko takoj zjutraj, je mehka posteljnina. Bombaž zamenjajte za svilo – alternativa je svilena ruta.

Če želite imeti navsezgodaj valovite lase, jih pred spancem dobro razčešite in spletite v dve pletenici oz. kito. Prebudili se boste z valovitimi in kodrastimi lasmi. Če želite le blage valove, lase pred spancem spnite v figo. Zjutraj jo razpustite in to je vse delo, ki ga boste imeli s pričesko.

5 znanstveno dokazanih navad, ki vas bodo osrečile Dokazano: 5 preprostih navad, ki vas bodo osrečile Kako prikriti celulit? 7 preprostih načinov, kako skriti celulit (tudi na plaži) Lepotni trend - trebušna razpoka Trebušni kanalček (ab crack) – nov nezdrav lepotni trend Kako odstraniti ličila s tkanine? Kako z oblačil odstraniti trdovratne madeže ličil · · · ·