čopi
Utrip mesta · moda · ženska moda

Včasih je se najlažje odločiti za najbolj preprosto pričesko, kar čop prav gotovo je. Je pa res, da ta omogoča nešteto različic, in to res čudovitih. Mi smo za vas izbrskali 14 takih čopov, ki ne bodo ostali neopaženi.

Vsaka punca, ki ima lase daljše od ramen, ve, da je čop velikokrat rešitev za tiste dni, ko so lasje preprosto neukrotljivi. Ima pa čop veliko takšnih in drugačnih, predvsem pa domiselnih različic in popestritev. Namesto gumice za lase lahko uporabite svoje lase in poskrbite za elegantnejši imidž, prav tako pa ne pozabite, da lahko vključite kito ali kite. Čop si lahko prav tako popestrite s trakom ali šalom. Navdih za takšne in drugačne čope boste prav gotovo našli na Pinterestu, kjer smo že mi izbrskali 14 čudovitih različic.

Galerija – Čop na 14 zanimivih načinov

Čop na 14 zanimivih načinovOdpri galerijo
ženske frizure 2018 Ženske frizure 2018: 15 čudovitih poletnih boemskih pričesk ženske frizure 2018 vrtnice Ženske frizure 2018: pričeska te pomladi so vrtnice iz kit VO_Gigi_Campagna1_Immagine1 Ženska sončna očala 2018: majcena sončna očala so modni hit leta ženske frizure 2018 rose brown Ženske frizure 2018: barva leta je “rose brown” ali rožnato rjava · · ·