cover
V zraku · buzz buzz

Za živali je lahko zima huda preizkušnje. Nekatere ta čas predremajo, druge ne. In medtem, ko so divje živali prepuščene na milost in nemilost narave, je hišnim ljubljenčkom nekoliko lažje, saj zanje poskrbi toplo zavetje doma ali pa lastniki, ki jim za pohajkovanje po mrazu nadenejo posebna oblačila. A tudi te živali se morajo kdaj znajti in same poiskati vir toplote. Poglejte, kako jim to uspeva.

Pozimi, ko zunaj stiska mraz, ni lepšega kot zavleči se pred kamin, ob peč, ob radiator ali v posteljo, oviti dlani okoli tople skodelice ali se stiskati. Podobno počno tudi hišni ljubljenčki, saj jih kljub kožuščku zna zazebsti (niso pa imune niti na prehlade, vnetja in pljučnico). Zunaj posebej, kjer jim lahko pomagamo tako, da jim nadenemo posebne obleke, v stanovanju pa se ponavadi znajdejo kar same. Preverite kako, jim ostaja toplo.

PREBERITE ŠE: Fotografije psov, ki so nas leta 2014 popolnoma očarale

Odpri galerijo

tbt2 Instagram: Nostalgične fotografije zvezdnikov v letu 2014 #tbt Giant statue of U.S. actress Marilyn Monroe is seen at the dump site of a garbage collecting company in Guigang Najbolj presenetljive fotografije leta 2014 3079837497_04948daf74_o (1) Kako nam hišni ljubljenčki lahko uničijo Božič cover-hispterji Hipstory – legendarni svetovni voditelji kot hipsterji ·