toa-heftiba-2ey7dmVEQv4-unsplash (3)
V zraku · odnosi

Obstajajo pari, ki se odlično ujemajo, negujejo ljubezen in si po večih letih razmerja še vedno želijo drug drugega.

Spolnost je intimnost, združitev dveh diametralno nasprotnih energij, ki se prepletata in združita v eno. Sama tehnika in dobro poznavanje erogenih con nista dovolj za dobro spolno življenje. Pomembno je, da se vzpostavi spolna povezanost, stik strasti s partnerjem, začutiti morate njegovo telo, dušo, um in zadovoljstvo.

Strokovnjaki predlagajo 5 načinov za vzpostavitev popolne spolne povezave s partnerjem!

Intimno prijateljstvo s partnerjem

Mnogi se med seksom večinoma osredotočajo na tehniko, svoj videz, videz partnerjevega telesa in želijo, da bi bila ljubezen videti kakor na filmskem platnu. Vendar pa vas ta “umeten” način prikazovanja ljubezni, spolnega odnosa, ne bo pripeljal do užitka. Pomembno je razviti čustveno povezanost, zaupanje in občutek varnosti, znotraj odnosa s partnerjem. Negovanje prijateljstva in zaupanja s partnerjem, je prvi pogoj za dobro spolno povezanost.

Povezava s svojim telesom

Morda vam vsakdanje življenje ne pušča dovolj prostora, da bi se bolj posvetili in spoznali svoje telo. Vzemite si čas za opazovanje svojega telesa in se znebite strahov. Bodite svobodni in radovedni, ko ga opazujete in se ga dotikate. Šele ko se boste osvobodili svojih predsodkov, boste med spolnim odnosom postali svobodnejši, radovedni, bolj ​​domiselni.

Komunikacija

Eden glavnih razlogov, zakaj seks postane rutinski, je zagotovo pomanjkanje komunikacije. Če vas kaj moti, se pogovorite s partnerjem. Povejte, mu kaj vam ne ustreza, kaj vam je všeč in kaj vam ni. Odprite se in bodite iskreni, saj sta dobra komunikacija in odkritost ključ do uspešne spolne povezanosti.

Pojdite iz svojega cone udobja

Tudi dobro spolno življenje lahko pade v monotonost. Za ohranjanje spolnih odnosov so vedno potrebne spremembe, ustvarjalnost in domišljija. Preizkusite nekaj novega, igrajte se, uresničite svoje fantazije. Pojdite iz cone udobja, prepustite se in dovolite, da vas domišljija pripelje do popolnega užitka.

Prepustite se

V intimnem odnosu nikoli ne pritiskajte, da je treba nekaj narediti, doseči, na primer orgazem. Seks ni dirka, ampak je uživanje. Spolna energija je duhovna, zdravi dušo in telo, pomaga, da se povežete s seboj in partnerjem. Prepustite se, ne da bi razmišljali o končnem rezultatu in uživajte v ljubezni ter strasti.

Tukaj je še 10 kratkih nasvetov, kako vrniti strast v razmerje.

1. Spremenita vajin vzorec začetka seksa.
2. Izogibajta se medsebojnemu kritiziranju.
3. Pogosteje se držita za roke, se objemajta in dotikajta.
4. Pustita, da se napetost poveča, vzemita si čas za predigro, delita si fantazije, spreminjajta lokacije.
5. Izogibajta se pogovorom o težavah v spalnici.
6. Vadita spogledovanje kot način za prižiganje spolne želje in intimnosti.
7. Delita vajine najgloblje želje, fantazije in želje.
8. Ohranita občutek radovednost. Eksperimentirajta.
9. Prekinita rutino in preizkusita nove stvari, saj se spolne potrebe spreminjajo.
10. Naj bo seks vajina prednostna naloga.

Sprostita se in uživajta drug z drugim.

timur-romanov-Z_F74GX6O7Y-unsplash 10 razlogov, zakaj mnogi moški ob sebi ne želijo čustveno močnih žensk logan-weaver-INbkVnvzXVw-unsplash Nekega dne boste spoznali ljubezen svojega življenja cover-movies-bed Seznam porednih filmov zaradi katerih bo med vama znova vroče! jeremy-banks-Z9q18W0cZBs-unsplash Kdaj veš, da se je resnično zaljubil vate! · ·