Rokavice za zaslon na dotik
Utrip mesta · moda

Zaslon na dotik na vašem telefonu potrebuje električni naboj vašega prsta, da delujejo, kar pomeni, da je uporaba zaslona pozimi, ko nosimo rokavice, praktično nemogoča, če nimamo posebnih rokavic za zaslon na dotik. Pa ste vedeli, da lahko prav vsake zimske rokavice spremenite v ”touchscreen” rokavice s praktično nič stroški? Edini strošek je kovinski sukanec.

Zadnja leta smo se navezali na zaslone na dotik. Touchscreen rokavice niso nič novega, tudi ne nanolak, ki vsako rokavico spremeni v rokavico za zaslon na dotik. A obstaja še boljša rešitev. Potrebujete zgolj kovinski sukanec, ki je po vsej verjetnosti že v vaši škatli za šivalni pribor.

PREBERITE ŠE: Nanotips: nanotekočina, ki vse vrste rokavic spremeni v ”zaslonu-na-dotik” prijazne

Za preobrazbo zimskih rokavic v rokavice za zaslon na dotik ne potrebujete posebnega šiviljskega znanja, saj morate nekaj kovinske nitke zgolj prišiti na konico kazalca (za lažjo predstavo si oglejte spodnji video). Če je tudi to preveč, prosite, da to za vas stori vaša babica. In potem nikoli več ne boste imeli težav z uporabo zaslona na dotik med zimo!

Sith Lord plašč Sith Lord: plašč, kot ga nosijo zlobni Sithi iz Vojne zvezd Ročna ura Tag Heuer Monaco Reissue Tag Heuer Monaco Reissue – ročna ura, ki se poklanja ikoni Boncho: pončo za kolesarje Boncho: pončo za kolesarje za brezskrbno vožnjo v dežju Gigi in Kendall Model leta 2015 po mnenju strokovnjakov (ni ne Gigi Hadid ne Kendall Jenner) ·