BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Mnoge ženske sanjajo, da bodo nekega dne imele hčer. Lahko jim bodo urejale lase, jim kupovale srčkane obleke in z njimi delile življenjske nasvete, ki jih lahko razumejo le ženske. In če smo iskreni, a ni luštno imeti mini različico sebe? Tukaj so ženske, katerih sanje so se uresničile. Poglejte si prikupne fotografije, ki potrjujejo rek ‘kakršna mama, takšna hči’.

Le malokatera ženska si ne želi, da bi se ji rodila hčerka, mini različica nje, s katero bi lahko delila skoraj vse. Najprej bi ona skrbela zanjo in ji dajala nasvete, čez nekaj let pa bi se lahko tudi mati zgledovala po hčeri in ta bi ji pomagala tudi s kakšnimi modnimi nasveti. Saj veste, ženske morajo držati skupaj! In tem mamicam se je želja uresničila. Poglejte si te čudovite fotografije, kjer so si mamice in hčere zares podobne.

PREBERITE ŠE: 20 stvari, ki jih ženske niste vedele o sebi preden ste postale mame

Galerija – kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčera

Kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčeraOdpri galerijo

Cristiano Ronaldo Kako Cristiano Ronaldo zapravlja svoje milijone? Nedotaknjeno amazonsko pleme V Braziliji odkrili nedotaknjeno amazonsko pleme, ki živi v popolni izolaciji nostalgija90 Se še spomnite? To so nostalgični drobci otroštva iz 90., na katere ste morda že pozabili McDonald's upokojenci Slovenski McDonald’s s svežo močjo v restavracijah – upokojenci! · ·