cover-seksi-moski-ucenje
V zraku · buzz buzz

Kakšen je seksi moški? Kaj je prva stvar, ki jo opazimo pri moškem? Oči? Lasje? Nasmeh? Roke? Imamo svoj tip izklesanega samca ali nam fizični izgled moškega ne pomeni ravno veliko in raje preučimo njegov skupek lastnosti, vrednot in značajskih potez? Tukaj si lahko vsak posameznik odgovori zase. A obstajajo določene lastnosti pri moškem, ki naredijo moškega “seksi” v trenutku, ko vstopi v prostor – in to je pravi “seksi” moški.

1. Moč

Ne samo napete in lepo oblikovane mišice, tudi notranja moč je pomembna. Takšna, ki moškemu daje samozavest. Nič ni bolj “seksi” kot moški, ki je prizemljen, ki je zmožen nadzorovati impulzivnost in jezo ter sije od samozavesti brez kančka arogance.

2. Ranljivost

Človek ni močan, če ni ranljiv. To pomeni, da moški lahko pove kaj hoče, česa se boji, kako se počuti, kaj je prestal in kaj je tisto, kar ga vrže ob tla. Brez transparentnosti ne moremo pričakovati resnične intimnosti, sestavine, ki seks ohrani “seksi” tudi po tistem, ko se začetna zaljubljenost razblini.

3. Integriteta

To je lastnost, ki loči fante od moških. Medtem, ko smo lahko na začetku zaslepljeni od zaljubljenosti, nas lahko različni ženskarji, barabe in narcisti obračajo z lažmi in poceni triki. Prav nič “seksi” ni moški, ki se pretvarja da je nekdo, ki ni, prav tako ni nič kaj “seksi” tak moški ni zmožen globjih čustvovanj in ki mu je vseeno, koliko ljudi bo prizadel.

4. Intelekt

Lep um je “seksi”. Visok inteligenčni kvocient je super, ampak ta je le del pameti. Kritično mišljenje, neugasljiva želja po učenju in dar za dobro samoizražanje. Včasih lahko moški veliko hitreje in bolje osvoji žensko s svojim umom, kot izgledom.

5. Smisel za humor

Moški, ki nima smisla za humor je kot hladen tuš. Ultra resni moški in taki, ki se le redko smejijo, veliko težje vzpostavijo povezavo in vez z drugim človekom. Um in humor gresta z roko v roki – pametni ljudje namreč v situacijah znajo videti tudi humor. Tudi če je moški neverjetno “seksi” se ob neskladnosti humorja partnerjev ta “seksi” kaj hitro razblini.

PREBERITE ŠE: Katere lastnosti žensko naredijo idealno

6. Toplina

Težko se je povezati z moškim, ki se skriva znotraj zidov. Sočutje, empatija, nasmeh in enostavno smeh so lastnosti, ki razorožijo v trenutku. Toplina in prijaznost sta “seksi”.

7. Radodarnost

Skopost je vse prej kot “seksi”: ne samo skoparjenje z denarjem, temveč tudi s čustvi. Medtem ko razsipnost z denarjem in čustvi kaže na pomankanje nadzora nad sabo, štetje kovancev in skoparjenje kaže na to, da daje oseba prednost stvarem pred ljudmi. Stiskaški moški pa naj ne bi bili tako skoparni tudi med rjuhami.

8. Ljubečnost

Ljubečnost je toplina spremenjena v dejanja. Poljub na vrat, medtem ko se sprehodi mimo nas, prijeten objem, njegova glava na naših prsih, kot da je to eden izmed njegovih najljubših krajev, kjer si želi biti… Moški, ki ljubi dotik, ki vodi ali pa ne vodi do seksa, je “seksi”.

9. Brezkompromisna pozornost

Brezkompromisna pozornost je sposobnost, da se zavedamo in smo prisotni v tem trenutku – tudi če je trenutek boleč. To je najboljša oblika ambicije, saj zahteva zavezanost k osebni rasti in ni na tiste s slabim srcem. Moški, ki izžareva tiho samozavest, je sposoben ostati miren in osredotočen na izzive. “Seksi”.

10. Partnerstvo

Redkokatera ženska si želi moškega, ki ji prav povsod dominira. Razumen moški, pripravljen na kompromise, vzajemnost, komunikacijo in spoštovanje je namreč veliko bolj “seksi”.

11. Seksualna samozavest

Prava seksualna samozvest nima nič opraviti z velikostjo penisa. To je to, kar vzpostavi intimno okolje, sposobnost, da beremo telo partnerke, čuten in dolg pogled v oči, ranljivost in prisotnost v trenutku.

Present spray Present spray – troblja, ki vam bo izborila pozornost Grafit Streetart umetnik Levalet: Komični grafiti na pariških ulicah Untitled-1 Kakšne ljubezenske SMS pošiljajo fantje svojim puncam? Valentinova čestitka Izvirne valentinove čestitke, ki so jih oblikovali oblikovalci za geeke ·