Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje?
V zraku · buzz buzz

Vsi živimo dvojno življenje, če upoštevamo dejstvo, da polovico svojega časa namenimo družbenim omrežjem, ki jih upravljamo s svojimi virtualnimi profili. Si kot prijateljica v živo ista kot na Instagramu?

So ljudje, ki uporabljajo družbena omrežja, a se vedejo kot največji zalezovalci, ki spremljajo dogajanja drugih, sami pa nič ne objavljajo. Na drugi strani pa so tisti, ki morajo objaviti vsak svoj premik, čeprav podrobnosti nikogar resnično ne zanimajo.

Preveri, v katero izmed teh skupin sodiš ti in kakšna prijateljica na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje.

OVEN

Zagotovo sodiš v skupino ljudi, ki prijatelje v zasebnih sporočilih zasuje z memi in smešnimi posnetki ljudi. Zelo aktivno uporabljaš družbena omrežja, najraje pa imaš komične stvari. Tudi tvoji komentarji niso najbolj resni.

BIK

Si šarmantna in to rada tudi pokažeš na fotografijah, vendar si hkrati tudi prava zalezovalka. Kot detektivka raziskuješ, kaj počnejo drugi. Rada pa kdaj objaviš kakšno zelo čustveno stvar, ki je že patetična, a malo ljubezni nikomur ne škoduje, a ne?

DVOJČKA

Preprosto: ti si svetovalka, saj si obdana z ljudmi, ki ti v zasebnih sporočilih pišejo na dolgo in široko o svojih skrivnostih. Tvoji odgovori pa so ZAKON. Zato seveda vidiš absolutno vse, kar se dogaja, in imaš stvari pod nadzorom.

RAK

Zelo si sramežljiva, tvoja intuicija pa je zelo dobra. Ni naključje, da ravno oseba, o kateri razmišljaš, všečka tvojo fotografijo. Preden karkoli objaviš, rada trikrat preveriš svojo objavo. Ena stvar je najbolj epska: nihče se s #tbtji ne more vrniti v čas kot raki.

LEV

Zelo si šarmantna, tvoje objave pa znova in znova ‘sesujejo Instagram’.
V resničnem življenju si kraljica drame, ta slog pa želiš ohraniti tudi na družbenih omrežjih.

DEVICA

Ne zanikaj! Vedno zalezuješ in si pozorna na najbolj drobne detajle, ki štejejo, kajne? Oznake, osebe, ki komentirajo, prijatelje, spremljevalce in ali je fotografija popolna. Ničesar ne želiš komentirati, a zakaj ne bi naredila koraka naprej in začela deliti ljubezen. To je brezplačno!

TEHTNICA

Ti si prava diplomatka. Razmišljaš o družbenih medijih in bi rada veliko stvari, ki jih imaš v mislih, razkrila, a ne želiš. Raje gledaš ljudi in jih analiziraš, kot pa izpostavljaš sebe.

ŠKORPIJON

Občasno si lahko družabna, vendar si resnično skeptična. Nisi strpna za neumnosti in si zelo pozorna na ljudi, s katerimi se družiš. Všečkaš zgolj tisto, kar ti je resnično všeč. Ker si skrivnostne narave, nihče ne ve, kaj ti je dejansko všeč.

STRELEC

Vedno si za akcijo. Če si resnično razpoložena, si vzameš čas za Instagrama Live. Slediš številnim računom, ki te na skrivaj zanimajo. Všečkaš in komentiraš vse po vrsti, vendar imaš tudi trenutke, ko se ne želiš dotakniti telefona.

KOZOROG

Življenje jemlješ zelo resno, zato so družbena omrežja kraj, kjer lahko pobegneš in se sprostiš. Medtem ko se pomikaš po feedu, se pogosto zgodi, da te zagrabi panika, ker nenadoma občutiš, da ne delaš nič s svojim življenjem.

VODNAR

Počneš vse po malem. Si zalezovalka, vodja in ustvarjalka problema. Kdo je razpoložen za virtualno konfrontacijo? Si vizionarka in humanitarka, a svojim prijateljem pokažeš zelo malo ljubezni.

RIBI

Skrivnostna in zelo sanjava si, a tvoje objave in komentarji so zgovorni in očarljivi, ker so polni brutalno črnega humorja in sarkazma.

seth-doyle-76523-unsplash 4 navade, ki ti bodo po mnenju strokovnjakov pomagale živeti dolgo in srečno Imej ravno držo, stoj pa na prstih. Fotografije kot pri zvezdnicah: 8 trikov, kako seksi pozirati v kopalkah rentgen Ko misliš, da si videl že vse: tukaj so še bizarni rentgenski posnetki! Vintage obleke družic 15 smešnih vintage oblek družic, ki prikazujejo, kako se spreminja čas · ·