Kakšna sončna očala so najbolj primerna za tvojo brado in brke?
Utrip mesta · svet po moško

Veš, kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade? S sončnimi očali je tako kot s kroji oblačil in modeli čevljev. Vse ne pristaja vsakomur, zato je dobro vedeti, kakšna je najprimernejša izbira sončnih očal ne le glede na obliko obraza, ampak tudi glede na obrazne dlake. V nadaljevanju vam zaupamo, kateri tip očal je najprimernejši za vaše brke/brado oz. kateri tip očal najbolj pristaja vašim obraznim dlakam.

Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade? Pri izbiri očal ni pomembna le izbira glede na obliko obraza, o čemer smo se že razpisali; upoštevati je treba tudi morebitne obrazne dlake.

Sončna očala namreč ne le ščitijo oči pred soncem, temveč so tudi modni dodatek, ki vam podeli edinstveno stilsko podobo in poudari obraz, zato je še kako pomembno, da z njihovo izbiro ne brcnete v temo. In s kakšno izbiro boste zablesteli v popolni podobi?

PREBERITE ŠE: Kako izbrati sončna očala, ki pašejo vašemu obrazu?

V nadaljevanju si lahko ogledate, kakšna očala so najprimernejša za človeka s kratko brado, z običajno brado, z brki (zappa), kozjo bradico ipd.

Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade?

Kolesarska torba za obleke Classic 2.0 Garment Pannier Kolesarska torba za obleke Nogavice, ki ti polepšajo dan. 13 obveznih modnih dodatkov vsakega moškega Lazareth – LM 847 Lazareth LM847 Quad – motocikel iz pekla 2_1000_500 Darilo za dekle: 10 daril, ki si jih na skrivaj želi tvoje dekle · · · ·