1280x720-yLB copy
V zraku · buzz buzz

Če želite izboljšati svojo pisno komunikacijo s simpatijo, potem je čas, da pogledate, kakšne emojije uporabljate. Pri aplikaciji za zmenke Clover so izvedli študijo, ki je pokazala, na katere emojije se najbolje odzivajo moški in na katere ženske. In naj vam kar zdaj zaupamo, da vam emoji jajčevca ali pa kakca ne bo prav nič pomagal.

Pri aplikaciji za zmenke Clover so analizirali podatke treh milijonov uporabnikov in ugotovili, da je 10 odstotkov začelo pogovor s sporočilom, ki je vsebovalo emoji, kar vam lahko prinese boljše rezultate in celo več odgovorov. Glede na študijo je za 5 odstotkov večja verjetnost, da bodo ženske odgovorile na sporočilo z emojijem, in kar 8 odstotkov večja verjetnost, da bodo odgovorili moški. In tukaj so najboljši in najslabši emojiji, ki jih lahko pošljete nekomu, ki ga želite peljati na zmenek.

PREBERITE ŠE: Mobilna aplikacija Memoji: postani emoji

Emojiji, na katere se odzivajo ženske:

Najboljši štirje emojiji, na katere se odzivajo ženske, so: jezikavo dekle, lačen emoji, emoji, ki kaže jezik, in emoji, ki se privoščljivo reži.

A ne mislite, da vam bo uspelo, če boste poslali emoji jajčevca, plosk, emoji bicepsov ali pa trk s pestjo.

Emojiji, na katere se odzivajo moški:

Najboljši emojiji, ki jih lahko pošljete moškim, so: emoji, ki se privoščljivo reži, norčav obraz, LOL in olajšan emoji.

A ne pričakujete odgovora, no, vsaj pozitivnega ne, če boste poslali vulkanov pozdrav, prstan, emojija, ki joče ali pa kakec.

Dodajanje čustvenih simbolov lahko v vaš pogovor vnese kar nekaj osebnosti, flirtanje pa lahko naredi veliko bolj zabavno. Glede na to, da je danes izbira simbolov res ogromna, bodite ustvarjalni. Le kakcev se izogibajte …

Fotografije Nase Nasa vse svoje fotografije, posnete od leta 1920, zbrala na eni spletni strani 57689468-2544x1644 Da bi lahko bili srečni, moramo vsakih 5 let menjati partnerja Nikita Golubev: umazani avtomobili kot umetnost Ko umazani avtomobili postanejo neverjetne umetnine Dunking Devils Slovenska akrobatska skupina Dunking Devils postavila Guinnessov rekord · · · · · ·