bikini-body
Utrip mesta · moda · ženska moda

Lov na kopalke je v polnem teku in mi imamo za vas pravi zlati rudnik. Izbrali smo nekaj najboljših kopalk glede na tip telesa oziroma postave. Čeprav smo zbrali štiri najpogostejše postave, to nikakor ni izčrpen seznam. Ženska telesa so namreč raznovrstna in res bi bilo neprimerno, če bi jih popolnoma ‘popredalčkali’. Namigi naj bodo zgolj izhodišče. Morda se boste našle, morda ste kombinacija več tipov, prav gotovo pa veste, katere dele telesa bi želele poudariti in katere skriti. Torej, kakšne kopalke izbrati glede na tip postave? Tukaj so kopalke, zaradi katerih boste optično vitkejše.

Kakšne kopalke kupiti, da bomo optično vitkejše:

Peščena ura

Ženske s postavo peščene ure imajo enako razmerje med prsmi in boki, pas pa je ozek. Poiščite kopalke, ki zagotavljajo ustrezno podporo prsi in kjer nič ne ‘štrli’. Bikini kopalke so dobre izhodišče, saj poudarijo vaš najožji del – pas. Bikinke z visokim pasom odlično opredelijo pas, saj se končajo (ali začnejo) na najožjem delu trupa. Vaša naloga je, da ustvarite čim bolj sorazmeren videz.

Peščena ura: The Ones WhoOdpri galerijo

Hruška

Dekleta s postavo hruške imajo širše boke in ožja ramena ter prsi. Z ustvarjanjem dodatnega volumna okoli prsi boste nekoliko izenačile razmerje z boki. Manjša velikosti prsi hkrati pomeni, da si lahko dovolite več – gornji del je lahko tako brez naramnic, z globokim izrezom, na eno ramo … Ti stili med drugim poudarijo dolg vrat, oči pa se ustavijo nad boki. Temnejši spodnji del kopalk zmanjša videz bokov, medtem ko kontrastne barve ustvarijo optično vitkejšo postavo.

Hruška: Midsommar SwimOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: ŽENSKE KOPALKE 2017: 6 KOPALK, KI PRISTAJAJO PRAV VSAKI POSTAVI

Jabolko

Ženske s postavo jabolka imajo boke enako široke kot ramena, pas ni definiran, prsi pa so manjše. Da bi poudarile obline, se morda odločite za enodelne kopalke, ki bodo dodatno definirale prsi in boke. Enodelne kopalke s stranskimi izrezi lahko definirajo pas. Tudi kontrastne barve lahko ustvarijo vitkejšo linijo.

Jabolko: ZaraOdpri galerijo

Obrnjen trikotnik

Dekleta s to postavo imajo po navadi široka ramena in ožje boke. Lahko imajo tudi večje prsi, a tip postave je bolj opredeljen po širini ramen kot pa po velikosti prsi. Vaš cilj je, da zgornjemu delu telesa zagotovite dovolj podpore in s tem poudarite svojo ključnico in vratni izrez. Eden od načinov je bikini na zavezovanje za vratom. Če potrebujete dodatno oporo, poiščite kopalke s podloženimi modrci s kostjo in z debelejšimi, čvrstimi trakovi.

Obrnjen trikotnik: Adriana DegreasOdpri galerijo
shutterstock_536771137 Najbolje plačani Victorijini angelčki 2017 ženske kopalke 2017 za vsako postavo Ženske kopalke 2017: 6 kopalk, ki pristajajo prav vsaki postavi ženske torbice 2017 Najlepše ženske torbice za poletje 2017 ženske frizure 2017 shine line hair Ženske frizure 2017: “shine line hair” – viralni trend barvanja las · · · · ·