a2lot9-i
Utrip mesta · moda · ženska moda

V omari polni kratkih hlač gotovo najdete tiste jeans kratke hlače, ki se vam najbolj podajo. Te dvignejo zadnjico, lepo poudarijo obline in vsakič, ko jih nosite, dobite pohvalo. Zakaj? Te kratke jeans hlače so bile zagotovo narejene za vaš tip telesa, tudi če ste jih izdelale same. Če niste prepričane, kakšen slog kratkih jeans hlač vam najbolj ustreza, imamo za vas odgovor. Za vsako zadnjico se najde točno določena silhueta, ki je kot nalašč narejena za vašo postavo.

Modne kratke jeans hlače, ki ustrezajo različnim tipom postave:

Jabolka

Če imate bolj okrogla ramena in dobre noge, potem so za vas kratke hlače s scefranimi robovi. Lepo bodo oblikovale vašo zadnjico in noge. Najbolje se boste počutili v jeansu, ki je malo ohlapen.

JabolkaOdpri galerijo

Drobna postava

Če ste bolj drobne postave, bodo za vas bele kratke hlače z zavihanimi robovi. Te bodo optično podaljšale noge, vaša zadnjica pa bo takoj bolj poskočna. Poskrbite, da bodo hlače dovolj tesne, da bodo objele vaše obline.

Drobna postavaOdpri galerijo

Daljši trup

Če imate nekoliko daljši trup, ga lahko uravnotežite z jeans hlačami, ki segajo nekje do sredine stegen. Zavihan rob in nekaj raztrganin bo dal poudarek na noge. Za končni učinek bodo poskrbeli sandali s trakovi. Vaš cilj je, da optično podaljšate stegna.

Daljši trupOdpri galerijo

Dolga in suha postava

Ne gre zanikati, da so bermuda kratke hlače narejene za dekleta, ki imajo zares dolge noge. Odlično se vam bo podal k telesu prilegajoč se jeans. Pripravite se, da bo ta stil postal vaš letošnji it kos.

Dolga in suha postavaOdpri galerijo

Atletska postava

Če ste bolj atletske postave, potem ni dvoma, da boste želele pokazati noge. Odrezane in zarobljene jeans kratke hlače bodo poudarile vaše natrenirano telo iz vseh kotov in pozornost preusmerile na najbolj napete dele telesa.

Atletska postavaOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Kako se obleči, če nisi zadovoljna s svojimi rokami?

Raven trebuh

Imate lep crop top, za katerega ne morete več čakati, da ga oblečete? Potem ga oblecite v kombinaciji s kratkimi hlačami z visokim pasom, da ne pokažete preveč trebuha. Vaš pas bo tako še vedno v središču pozornosti. Poigrate se lahko tudi z razrezanimi in raztrganimi detajli.

Raven trebuhOdpri galerijo

Dolge noge, krajši trup

Imate dolge noge? Srečnice. Eksperimentirajte s črtami – navpičnimi ali vodoravnimi – in se ne bojte, da bodo vaše noge zaradi tega videti krajše. S tem klasičnim slogom boste podaljšale svojo celotno podobo, opozorile na svoje dolge noge in pozornost odvrnile od sredinskega dela telesa.

Dolge noge, krajši trupOdpri galerijo

Dolge noge

Dolge noge pokažemo! Jasno in glasno se sprehodite v zabavnih odrezanih kratkih hlačah. Pobeljeni madeži bodo privabili oči na vaše dolge noge. Kratke hlače lahko kombinirate s suknjičem.

Dolge nogeOdpri galerijo

Hruška

Če so vaši boki nekoliko širši od pasu, izberite odrezane kratke hlače, ki so krajše in imajo izpostavljene žepe. Višji rob hlač ustvarja iluzijo daljših nog, hkrati pa zagotavlja boljšo pokritost zgornjega dela stegen. Če boste v hlače zatlačile še srajco, boste opozorile na svoj vitek pas.

HruškaOdpri galerijo

Vitka, manj oblin

Eksperimentirate lahko z različnimi odtisi in vzorci. Bodite pogumne in jih med seboj pomešajte. Grafični motivi bodo pritegnili pozornost in tako ustavarili iluzijo super seksi oblin, okrogle zadnjice in napetih nog.

Vitka, manj oblinOdpri galerijo

Peščena ura

Če so vaši boki nekoliko bolj okrogli in imate manjši pas, potem ga poudarite. Poskrbite, da boste s kratkimi hlačami nosile pas ali pa boste v kratke hlače zatlačile top. Nekoliko uničene, rezane kratke jeans hlače, bodo izgledale odlično, prav tako pa bodo poudarile vaše lepe noge in pas.

Peščena uraOdpri galerijo
5 trikov, kako do bolj elegantne pričeske Frizure: z majhno spremembo do elegantne pričeske Calvin Klein - nova linija spodnjega perila za pomlad 2016 Calvin Klein in Kendall Jenner z žgečkljivo kampanjo za spodnje perilo Trend: mavrične obrvi Lepotni trend 2016: mavrične obrvi so zadnja modna obsesija H&M Malibu Muse -  poletna kolekcija za ženske 2016 H&M Malibu Muse – poletna kolekcija za ženske 2016 · ·