shutterstock_369101675
V zraku · odnosi

Moške, ki so nagnjeni k varanju izjemno lahko prepoznamo. Velikokrat so preveč samozavestni ali celo premalo, pretirano skrbijo za svoj izgled in velikokrat nimajo urejenih odnosov s svojo mamo. Pregledali smo na katere znake moraš biti izjemno pozorna, ko se zapleteš z nekom, ki ima te lastnosti!

Moški, ki so nagnjeni k varanju velikokrat premorejo spodnje lastnosti. Le te so glavne za prepoznavanje tega ali te bo on prevaral.

1. Ne spoštuje svoje mame.

Po besedah dr. Carole Leiberman, avtorice knjige Bad Boys: Why We Love Them, How to Live with Them and When to Leave Them, morajo ženske skrbno opazovati, kako se mož ali fant vede do svoje matere. Če je do nje nespoštljiv, je zelo verjetno, da tudi vas ne spoštuje.

2. Je vasezagledani narcis.

Pazite se moških, ki so vasezagledani, narcisi in nimajo sočutja. Moški, ki vidijo ženske kot predmete, bodo bolj verjetno nezvesti. Ne poskušajte jih spremeniti ali pa jih prepričati, da vas potrebuje, saj se ne bo spremenil. Tega niti noče.

3. Počuti se pomembnega.

Študija, ki so jo izvedli na univerzi v Tilburgu na Nizozemskem, kaže, da imajo pomembni ljudje pogostejše afere. Dr. Joris Lammers pa poroča, da je razmerje med močjo in zaupanjem močnejše kot pa razmerje med močjo in nezvestobo. Najboljši način, da moški ostane zvest, je, da postanemo njegova zaupnica, hkrati pa mu ne pustimo, da mu moč stopi v glavo.

4. Ima nizko samopodobo.

Če ga stalno skrbi, da se bo postaral, izgubil lase ali pa da ga bodo odpustili, potem njegova samopodoba najverjetneje pada. Morda bo poskušal stvari popraviti s kakšno afero, saj se bo tako počutil bolj moški. Najboljši način, da mu pomagamo, je, da njegovega uspeha ne primerjamo z uspehi drugih in ga hkrati spodbujamo, da doseže svoje cilje.

5. Predaja se slabim navadam.

Moški, ki veliko pijejo ali pa se celo drogirajo, po navadi nimajo mej in verjamejo, da lahko počnejo karkoli želijo – celo varajo.

6. Naenkrat postane zelo kritičen.

Če ga vaša teža ali način, kako pospravljate stanovanje, nikoli nista zanimala, nenadoma pa nič ni prav ali pa ga vznemirja, potem je to dober znak, da je nekaj narobe. Če vas nenehno kritizira in zaničuje, verjetno poskuša manipulirati z vami in tako preusmeriti pozornost s svojega slabega vedenja. Preden naredite zaključke, poskušajte ugotoviti, ali gre morda za stres ali depresijo.

7. Spogleduje se z vsemi.

Če radi očara vsako dekle, ki mu stopi na pot – mamo, sestro, prijateljice itd. – do točke, ko mislite, da se bodo ob njem stopile, potem se to skoraj verjetno dogaja. Jasno dajte vedeti, da boste z razmerjem nehale, če ne bo nehal s takšnim početjem. Moški so lahko očarljivi, ne da pri tem varajo, a vseeno so lahko bolj previdni.

8. Vedno pozablja.

Je pozabil na vaš rojstni dan, najljubšo restavracijo ali vaš naj okus? Je pozabil na svoje obljube? Če se pretvarja, da je na svojo napako pozabil, vas poskuša zmesti in meša vaše najljubše stvari s stvarmi drugih, potem to ni dober znak.

9. Je zadržan.

Če se skrije, ko ga kdo pokliče, ali pa se ne javi na klice, ko ste blizu, vas bi morda moralo skrbeti. Če si redno spreminja geslo in ‘pozabi’ telefon v službi ali v avtu, so to razlogi za skrb.

10. Vajina intima se spremeni.

Če je manj ljubeč, vendar se še vedno želi ljubiti, vajina intima ni več enaka. Če imate pomisleke, se o tem pogovorita. Povejte mu, da mora biti bolj ljubeč, da se je spremenil, in ga vprašajte, če je kaj narobe. Če spremembo zanika, bodite previdne. Morda se kaj dogaja.

shutterstock_566707693 4 izjemno pogoste stvari, ki gredo moškim na živce v postelji christopher-campbell-SSUdmQ5lA6Y-unsplash To je 30 ključnih vprašanj vsakega resnega razmerja – te stvari odločajo o tem ali bosta ostala skupaj! christian-ferrer-4JpyAldl-KI-unsplash Popolnoma vsak je v življenju ukradel tole! shutterstock_578452801 Ne verjameš še … ampak spoznala si ga z razlogom!