Kakšni so človeški organi pod mikroskopom?
V zraku · buzz buzz

Mikroskop je nepogrešljiv pripomoček, ki je znanstvenikom olajšal delo in jim pomagal priti do izvirnih dognanj. Laiki morda ne razumemo, za kaj gre, a se lahko vsaj zabavamo ob fotografijah človeških organov pod mikroskopom. Nagnusno.

Pisali smo že o tem, kako so videti pod mikroskopom stvari, ki jih vsakodnevno uporabljamo, a zdaj je čas, da analiziramo človeške organe. Naše telo je morda videti privlačno, ko ga gledamo v povečani obliki, a pod mikroskopom se spremeni v ogabno tvorbo, za katero ne moremo verjeti, da je del nas.

Zgrozili se boste med gledanjem fotografij človeških organov po mikroskopom, ker naše telo je vse prej kot privlačna postava in lepa koža, temveč se v njem odvijajo procesi, ki so manj lepi za naše oko.

Kakšni so torej človeški organi pod mikroskopom?

Srce

Jezik

Kosti

Mrežnica

Koža

Kancerogena in zdrava pljuča

Tanko črevo

default (1)

DELI ČLOVEŠKEGA TELESA POD MIKROSKOPOM

Ovulacija

Zob

Las

Noht

10 nenavadnih dejstev o življenju v starem Egiptu 10 nenavadnih dejstev o življenju v starem Egiptu 3 načini, kako ravnati, če ste v zvezi z vodnarjem 3 načini, kako ravnati, če ste v zvezi z vodnarjem Kakšna je razlika med pametno in modro žensko? Kakšna je razlika med pametno in modro žensko? Foto by Pexels Kdaj tvoje astrološko znamenje odbija ljudi? Najbolj iskren horoskop! · ·