BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Dekleta, ki se sprehajajo po modni pisti na eni od najbolj prestižnih revij na svetu Victoria’s Secret, veljajo za najbolj seksi ženske na svetu. Poleg napetih, porjavelih teles se ponašajo še z gostimi lasmi ter izklesanimi ličnicami. Kakšne pa so brez ličil, brez naličenih oči in ustnic? So še vedno seksualne boginje?

Da bi se prepričali, da so ta dekleta tako prekleto seksi tudi takrat, ko na sebi nimajo ličil, smo zbrali nekaj najbolj priljubljenih Viktoriinih angelčkov. Tistih najbolj pogumnih, ki so pokazali svoje nenaličene obraze tudi na družbenih medijih. In verjemite nam, da boste presenečeni. Ta dekleta imajo žarečo kožo tudi brez ličil in tako ostajajo seksualne boginje. Ne verjamete? Preverite v naši galeriji.

Galerija – Kakšni so Viktoriini anglečki brez ličil?

Candice SwanepoelOdpri galerijo

shutterstock_640442023 10 enostavnih trikov, ki znanstveno dokazano učinkujejo, da nas drugi vidijo bolj “seksi” maxresdefault (1) Top 10: najdražje pasme psov na svetu Kidanje snega Tako pravilno kidaš sneg! this-is-how-to-make-sure-your-luggage-comes-out-first-at-the-airport-1680x1120 Kako poskrbeti, da se na letališču tvoja prtljaga pripelje prva? · · · · · ·