450161-comedy-movies-2008-movies-the-women-movie-wallpaper
V zraku · buzz buzz

Ko gre za laskanje ženski, so nekateri moški popolni nesposobneži! Da bi lahko vsaj nekoliko popravili zadevo, smo zbrali nekaj dobronamernih ženskih komentarjev na nekatere komplimente, ki jih, prosimo, nehajte dajati!

Kakšnih komplimentov moški ne bi smeli dajati:

Kompliment v stilu ‘seksi si … za svoja leta’ ali pa ‘za žensko si kar pametna’ …

Kompliment v stilu ‘lepa si brez očal’, ki ga podelijo ženski, ki redno nosi očala.

Kompliment na veliko oprsje v stilu ‘moram ti povedati, da imaš res veliko oprsje’. Ne, a res?

Kompliment rdečelaskam, rjavolaskam, blondinkam o tem, da imajo radi samo to barvo las, torej kompliment v stilu ‘hodim samo z blondinkami’.

Kompliment v stilu ‘Zakaj se ne smejiš? Stavim, da si lepa, ko se nasmejiš.’

PREBERITE ŠE: Katerih moških oblačil ženske ne marajo?

Kompliment v stilu ‘s tabo želim biti, ker nisi kot druge’. Čeprav je namen dober in verjetno želijo povedati, da imamo edinstveno osebnost in da samo kul, ta kompliment daje občutek, da so odpisali celotno žensko populacijo. In vprašamo se lahko, zakaj.

Ko se ženska izkaže in pokaže, kako pametna je, in temu sledi kompliment na njen videz.

Kakršenkoli kompliment na telesno težo. Še posebej, če ženska shujša zaradi zdravstvenih razlogov, moški pa dajejo komplimente na novo ‘popolno’ postavo.

Kompliment v stilu ‘videti si eksotično’. Takoj, ko namreč seksualizirajo etnično pripadnost, lahko žensko odvrnejo od sebe.

Facebook uvaja Dislike Facebook dobil gumb ‘Ni mi všeč’ in nam to ni všeč Smart Pet Bottle Smart Pet Bottle: odpiranje plastenke z aplikacijo smith-jarrod-1920 Takšen je danes Smith Jerrod iz serije Seks v mestu! Zvezdniki kot otroci Zvezdniki, ko so bili še otroci – bi jih prepoznali na otroških fotografijah? · · · · ·