Kakšno je popolno moško telo v različnih delih sveta?
Utrip mesta · zdravje & lepota

Oblikovalci s celega sveta so s pomočjo Photoshopa ustvarili fotografije, ki prikazujejo, kako družba po različnih delih sveta dojema popolno moško telo. Če grajate svojega dragega zaradi ‘pivskega trebuščka’, nehajte. V neki drugi državi bi se ženske zanj steple!

Vas skrbi, ker imate na sebi nekoliko več, nekaj ‘za prijet’? Še vedno verjamete, da vse ženske na svetu padajo le na popoln trebušček in izoblikovane mišice? No, čas je, da ta teorija pade. Izkazalo se je namreč, da nič od tega ni zares pomembno. Ali pa vsaj nekoliko manj verjetno. Pri Superdrug so se pred kratkim odločili, da se ugotovijo, kakšno je idealno moško telo po svetu. Tako so fotografijo precej normalnega moškega poslali 19 različnim oblikovalcem po svetu in jim dali eno nalogo: naredite ga popolnega, naredite ga idealnega. V galeriji so rezultati.

PREBERITE ŠE: Kako se je popolno moško telo spreminjalo v zadnjem stoletju in pol

Galerija – Kakšno je idealno moško telo po svetu?

Original iz katerega so izhajali oblikovalciOdpri galerijo

Obliž Pravilna uporaba obliža – ste tudi vi obliž celo življenje uporabljali napačno? Ergo Ergo – pripomoček za pravilno držo med sedenjem shutterstock_609503609 V vroči kopeli ‘pokurimo’ enako število kalorij kot pri teku Srce in špinača Iz lista špinače je zraslo človeško srce · · ·