shutterstock_653173501
V zraku · astrologija

Če jo bo zjutraj, ko se bo zbudila, na telefonu pričakalo vaše “popolno” sporočilo, ji boste polepšali dan. Pssst, še raje vas bo imela zaradi tega! ;)

Lepa sporočila ogrejejo marsikatero žensko srce. Kaj še čakate, hitro poglejte, kakšno sporočilo ji morate poslati za dobro jutro glede na njeno astrološko znamenje!

Oven

“Imaš čas? Imam odlično idejo, kaj bi lahko počela danes.”
Je pustolovka, rada preizkuša nove stvari. Zaradi tega jo osupnejo partnerji s svojimi idejami. Nekdo, ki jo navdihuje in prevzame pobudo. Če boste polni novih idej, bo z vami ostala za vedno.

Bik

“Vso noč sem brskal po tvojem profilu na Instagramu. Čudovita si in tvoje stanovanje je videti, kakor oglas iz revije.”
Je vizualno bitje. Ljubi z očmi. Če ji boste povedali, da spoštujete njeno skrb za estetiko, se ji boste usedli v dušo. Rada je lepa in organizirana.

Dvojčka

“Obseden sem s teboj. Celo noč sem razmišljal o tebi.”
S tem ji boste dali vedeti, da ste z njo enako obsedeni, kakor ona z vami – na zdrav način! Na nek način obožuje melodramo in ljubi takšne dramatične izjave!

Rak

“Dobro jutro, moja ljubezen. Moje življenje je lepše, ker si ti v njem.”
Je čustvena in se počuti varno, dobro, le če ji nekdo daje občutek stabilnosti. Spomnite jo, kako cenite, da jo imate v vašem življenju. Na takšen način se bo počutila zaželena, varna in bo ostala z vami.

Lev

“Si neverjetna, ne zaslužim si te.”
Če ji želite ugoditi, ji laskajte in pokažite ves trud in čas, ki ste ga vložili v vajino razmerje. Želi vedeti, občutiti, da jo obožujete in cenite. Dajte ji vedeti, da sploh ne morete verjeti, da imate ob sebi nekoga takšnega, kakor je ona.

Devica

“Dobro jutro, kaj lahko danes naredim zate?”
Rada pomaga svojim prijateljem in družini, za njih skrbi in ustvarja. Zaradi tega močno ceni partnerje, ki ji nudijo iskreno podporo. Ničesar je ne naredi srečnejše kakor občutek, da se bosta ob kavi pogovorila o stvareh, ki ji največ pomenijo.

Tehtnica

“Dobro jutro, lepotica. Si moja boginja in si mi popolnoma spodnesla tla pod nogami.”
Je romantična. Nič ji ni preveč osladno, ko ji želite laskati. Vse je dovoljeno. Bolj bo dramatično, bolj se bo predala. Želi, da jo častite kot boginjo.

Škorpijon

“Ali pridem do tebe? Si edina oseba, ki si jo želim videti.“
Ne zaupa, ne odpre se zlahka. Najboljši način komuniciranja je v tem primeru ta, da ji pokažete, da imate oči samo le za njo in za nikogar drugega. Noče tekmovati za vašo naklonjenost, želi se počutiti zaželeno!

Strelec

“Še vedno sem malce pijan od včerajšnje noči, ampak s teboj sem se imel odlično!”
Ne samo, da bo cenila vaš humor, ampak si želi tudi vedeti, da uživate v življenju z njo. Večkrat začne sanjariti in izgubi stik z realnostjo.

Kozorog

“Te lahko pokličem kasneje? Rad bi govoril s teboj.”
Z veseljem se bo odzvala na vaš klic, saj bo želela z vami nadaljevati poglobljen pogovor o nečem, v čemer uživa. Pogovora se bo veselila cel dan, ne razočarajte je.

Vodnar

“Verjamem vate in v vse dobro, kar počneš za druge. Želim ti lep dan.”
Najbolj romantična stvar, ki ji jo lahko rečete je, da je uspešna v poslu in pri reševanju sveta. Rada počne to kar počne. Če boste vložili svoj čas in misli v to kar počne, se ji boste usedli v srce.

Ribi

“Sinoči sem imel čudovito vizijo o naju.“
Ne samo, da obožuje dejstvo, da imate vizijo o vajini prihodnosti, temveč tudi ljubi sanjski svet in vse, kar se v njem dogaja. Če ji dopustite, da pokuka v vaše sanje, v vašo psiho, bo vaša za vedno.

michael-mcauliffe-66IfwMRtauE-unsplash (1) Si med njimi? To so astrološka znamenja, ki tudi v najtežjih časih mislijo pozitivno! shutterstock_1638464137 copy Previdno! Teh 5 astroloških znakov vas lahko brez opozorila v trenutku izbriše iz svojega življenja! shutterstock_522963865 (1) Ženske, rojene v teh 4 astroloških znamenjih, so nepremagljive in nikoli se ne predajo! mateus-campos-felipe-m5c1hPrtS7k-unsplash Oven je šef astrologije, in te njegove lastnosti to samo potrjujejo! · ·